Zιζέλ: Ποιος είναι ο άντρας που «κέρδισε» την καρδιά της μετά το διαζύγιο

Τα κοινά στοιχεία που τους έφεραν κοντά

Ο νέος έρωτας της Ζιζέλ με τον Χοακίμ Βαλέντε- βίντεο από «Πάμε Δανάη»

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Joaquim Valente βρήκε η Ζιζέλ, μετά το διαζύγιο από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Τοm Βrady.

Βαρύ πένθος για τη Ζιζέλ: Πέθανε η μητέρα της

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του People, το super model και ο εκπαιδευτής Ζίου Ζίτσου βγαίνουν από τον Ιούνιο. «Το πάνε αργά. Ξεκίνησαν τη σχέση τους ως εξαιρετικοί φίλοι στην αρχή. Η Ζιζέλ κρατά πολύ χαμηλούς τόνους για τη σχέση, μέχρι να τον γνωρίσει καλύτερα», είπε η πηγή στο αμερικανικό περιοδικό.

«Η φιλία τους έγινε ρομαντική μετά το διαζύγιο», είπε άλλη πηγή.

Eμφάνιση της Ζιζέλ σε gala, το 2023/  (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Eμφάνιση της Ζιζέλ σε gala, το 2023/  (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

«Ο Joaquim είναι ένας υπέροχος τύπος. Είναι προσγειωμένος, ευγενικός και εμπνευσμένος. Η Ζιζέλ ήταν διστακτική για το ραντεβού μετά το διαζύγιο», πρόσθεσε πρόσωπο από το περιβάλλον της. Ο Joaquim Valente μαζί με τα δύο αδέλφια του διατηρεί μία από τις καλύτερες σχολές Ζίου Ζίτσου στο Μαϊάμι

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ζιζέλ «λατρεύει που είναι Βραζιλιάνος» όπως εκείνη και πως τους δένουν πολλά κοινά στοιχεία. Ειδικότερα, και οι δύο:

  • έφυγαν από τη Βραζιλία πολύ νέοι
  • έχουν δημιουργήσει εκπληκτικές ζωές για τον εαυτό τους στις ΗΠΑ
  • αγαπούν το Μαϊάμι
  • απολαμβάνουν τα ταξίδια
  • απολαμβάνουν την υγιεινή ζωή

Τον Ιανουάριο του 2023, άλλη πηγή είχε πει στο People ότι το ζευγάρι πέρασε πολύ χρόνο μαζί και μάλιστα είχαν κάνει διακοπές μαζί στην Κόστα Ρίκα.

Joaquim Valente

Joaquim Valente

Το διαζύγιο της Ζιζέλ με τον πρώην σύζυγό της ήρθε τον Οκτώβριο του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τον 14χρονο σήμερα Benjamin Rein και τη 14χρονη Vivian Lake.

Τον περασμένο Ιούλιο, κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπήρχε ένα ειδύλλιο μεταξύ του Brady και της Irina Shayk. Πάντως, η Ζιζέλ σε συνέντευξή της στο People τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε πει χαρακτηριστικά: 

«Όταν νιώθεις καλά, είσαι καλύτερη μαμά, είσαι καλύτερη φίλη, είσαι πιο ήρεμη, είσαι πιο υπομονετική, είσαι πιο τρυφερή, είσαι πιο προσγειωμένη. Άρα δεν μπορείς να νιώθεις ενοχή που δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Γιατί αυτό είναι να αγαπάς εσένα και να αγαπάς τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο, που θα επηρεαστούν από το πόσο καλά είσαι. Γιατί αν δεν είσαι καλά, όλοι πληγώνονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top