Δημάκης: «Προσπαθώ να είμαι καλά. H Σοφία Βόσσου είναι σαν μάνα μου»

Πώς βιώνει τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου

Δημάκης: «Προσπαθώ να είμαι καλά. H Σοφία Βόσσου είναι σαν μάνα μου»

Για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου και τη σχέση με τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου μίλησε ο Βασίλης Δημάκης, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Το ζευγάρι που είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης τον περασμένο Μάιο, χώρισε πριν λίγο διάστημα.

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Ό,τι ψάχνει ο καθένας, καλό είναι»

«Προφανώς και είχαμε κανονική σχέση, γιατί αν δεν ήταν κανονική σχέση, ούτε καν θα βρισκόμασταν, ούτε καν θα το είχαμε συνάψει όλο αυτό το θέμα […]. Και στην τελική ήξερε που με άφηνε η Ερασμία. Κάθε φορά που ερχόταν εδώ, με άφηνε σε ασφαλή χέρια, δε θα έφευγα να της κάνω καμιά... αυτό», είπε στην εκπομπή του ΟΡΕΝ «Πρωινό Σου Σου».

Ερασμία Μάνου και Σοφία Βόσσου στο θέατρο Χυτήριο, το 2017/ NDP

Ερασμία Μάνου και Σοφία Βόσσου στο θέατρο Χυτήριο, το 2017/ NDP

Σοφία Βόσσου: H πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό Μάνου- Δημάκη

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη μητέρα της πρώην συντρόφου του, Σοφία Βόσσου: «Προσπαθώ να είμαι καλά γιατί όπως και να έχει είναι ένας άνθρωπος που ήμασταν δυόμιση χρόνια συνεχόμενα μαζί και προφανώς σου λείπει ο άνθρωπος πρώτα απ’ όλα και τα συναισθήματα και όλα προφανώς, αλλά είναι κάτι που είναι διαχειρίσιμο. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να είναι διαχειρίσιμο. Και η πρώην πεθερά μου (Σοφία Βόσσου), τιμώ την πεθερά μου, μου χάρισε πολλά ρούχα, πράγματα, όχι πως τα είχα ανάγκη. Είναι σαν μάνα μου, βγήκε και μου ψώνισε, να μου πάρει για τα Χριστούγεννα, σαν δεύτερη μάνα μου. Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να είναι πάντα καλά και να είναι πάντα καλά η γυναίκα, γιατί μου στάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top