Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Ό,τι ψάχνει ο καθένας, καλό είναι»

Η πρώτη on camera αντίδρασή της μετά τον χωρισμό από τον Βασίλη Δημάκη

Η πρώτη on camera αντίδραση της Ερασμίας Μάνουν μετά τον χωρισμό από τον Βασίλη Δημάκη- βίντεο Το Πρωινό

Εννέα μήνες κράτησε το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν συνάψει η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου και ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Την είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Βασίλης Δημάκης, ενώ σε μετέπειτα δηλώσεις του, είπε ότι η σύντροφός του εξαφανίστηκε εν μία νυκτί και πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

Δημάκης: «Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, ούτε 1 στο τρισεκατομμύριο»

Η Ερασμία Μάνου είχε σχολιάσει με μια αιχμητή ανάρτηση τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Θα διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλους, όπως της αξίζει. Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς νέα σύντροφο στις εννιά του μακαρίτη. Βλέπετε το να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών».

Ερασμία Μάνου για Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι... ωραίο αφήγημα»

Η ίδια δε θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα του χωρισμού, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», που τη συνάντησε σε βραδινή της έξοδο. «Δεν πρόκειται να πω τίποτα γι’ αυτό. Μα την Παναγία και τον Χριστό, δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσω άλλο γι’ αυτό. Ό,τι ψάχνει ο καθένας, καλό είναι. Είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά. Δε θέλω να πούμε τίποτα άλλο. Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω, ούτε έχει και νόημα. Φιλάκια, τέλος», είπε χαρακτηριστικά η Ερασμία Μάνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top