Σοφία Βόσσου: H πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό Μάνου- Δημάκη

«Το σύμφωνο συμβίωσης έγινε για να βλέπονται - Είναι οριστικός ο χωρισμός»

Σοφία Βόσσου: H πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό Μάνου- Δημάκη/ Βίντεο Happy Day

Τη Σοφία Βόσσου συνάντησαν δημοσιογράφοι τηλεοπτικών εκπομπών έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε με την Μπέσσυ Αργυράκη, με την ίδια να απαντά στις ερωτήσεις σχετικά με τον χωρισμό της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη. 

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Ό,τι ψάχνει ο καθένας, καλό είναι»

«Δεν έχω να πω κάτι. Πάντα δίπλα στο παιδί μου είμαι. Η κόρη μου είναι μια χαρά. Όλα καλά. Οριστικός είναι ο χωρισμός, αφού υπέγραψαν. Εντάξει, δε δένουν όλα. Κάποια στιγμή κάνεις κάτι και στην πορεία βλέπεις ότι δεν πηγαίνει» σημείωσε.

Η Σοφία Βόσσου με την κόρη της έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη, τον περασμένο Μάιο/ NDP

Η Σοφία Βόσσου με την κόρη της έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη, τον περασμένο Μάιο/ NDP

«Το γεγονός ότι έγινε ένα σύμφωνο συμβίωσης έγινε για να μπορούν να βλέπονται, γιατί αλλιώς βλεπόντουσαν πίσω από ένα τζάμι. Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες. Εγώ εύχομαι κάθε καλό και στον Βασίλη και στο παιδί μου, εννοείται», κατέληξε.

Δημάκης: «Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, ούτε 1 στο τρισεκατομμύριο»

Τέλος, αναφέρθηκε και στον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, Ηλία Λογοθέτη. «Με στεναχώρησε πάρα πολύ η είδηση του θανάτου του. Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους, μαζί με τον Γιώργο Ζωγράφο, όταν στα 16 μου χρόνια με “έσπρωξαν” να τραγουδήσω», αποκάλυψε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top