«Λύγισε» ο Νίκος Πορτοκάλογλου - Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

«Δεν ξέρω, έχω συγκινηθεί», είπε ακούγοντας τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Καλεσμένος στο «Μουσικό κουτί» ήταν χθες βράδυ (03/03) ο Λευτέρης Παπαδόπουλος. Ο μεγάλος συνθέτης έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Πορτοκάλογλου, στην κουβέντα που είχαν οι δυο καλλιτέχνες, προκαλώντας τη συγκίνησή του.

Το μήνυμα που έστειλε η μάνατζερ Ρούλα Πισπιρίγκου στον Πορτοκάλογλου

«Ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα για όλα τα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει! Να είσαι καλά», υπογράμμισε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο κλείσιμο της μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο να τονίζει με τρυφερότητα: «Ευχαριστώ και εγώ το ίδιο για σένα. Εμένα όμως με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το άγγιγμα, αυτά που είπαμε, η αγάπη που βγαίνει. Αγαπάτε όχι μόνο το τραγούδι, αλλά τους ανθρώπους που απευθύνεται το τραγούδι».

Νίκος Πορτοκάλογλου: Έγινε πρώτη φορά παππούς!

Τότε ήταν η στιγμή που ο οικοδεσπότης της μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ «κατέρρευσε» στον αέρα, ξεσπώντας σε δάκρυα «Δεν ξέρω, έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα όπως όλοι μας».

Η στιγμή που ο Νίκος Πορτοκάλογλου «καταρρέει» στον αέρα της ΕΡΤ

Η στιγμή που ο Νίκος Πορτοκάλογλου «καταρρέει» στον αέρα της ΕΡΤ

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ, για ακόμα μια φορά, για αυτή την υπέροχη φιλοξενία και εμπειρία και ευκαιρία που είχαμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να ακούσουμε όλες αυτές τις ιστορίες», συμπλήρωσε η συμπαρουσιάστρια, Ρένα Μόρφη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top