Μπράντλεϊ Κούπερ: Δεν ένιωθε συνδεδεμένος με την κόρη του όταν γεννήθηκε

Η πατρότητα τον δυσκόλεψε τον πρώτο καιρό

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρόσφατα αποκάλυψε πως όταν γεννήθηκε η κόρη του Λία, δεν ένιωθε να είναι συνδεδεμένος μαζί της

Bradley Cooper: Σπάνια εμφάνιση με την πανέμορφη κόρη του

Οπως είδαμε και στο Breakfast@Starο 49χρονος σταρ παραδέχτηκε ότι η σύνδεση με το μοναχοπαίδι του -την εξάχρονη κόρη Λία Ντε Σέιν- δεν του ήρθε φυσικά. Ο σταρ της ταινίας Maestro, A Star is Born κ.ά., δήλωσε ότι του πήρε οκτώ μήνες για να την «αγαπήσει πραγματικά» σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο podcast Armchair Expert του Νταξ Σέπαρντ τη Δευτέρα.

«Τους πρώτους οκτώ μήνες,  δεν ξέρω καν αν αγαπούσα πραγματικά το παιδί», σημείωσε. Ο ηθοποιός τόνισε ότι άλλαξε τη ζωή του επειδή ήθελε να δώσει στην κόρη του μια πιο σταθερή ανατροφή από τη δική του, αφού τα πρώτα του χρόνια καταστράφηκαν από τον αλκοολισμό στην οικογένειά του. Και πρόσθεσε: «Είμαι πατέρας (που επιδιώκω να κάνω) τη λιγότερη ζημιά που μπορώ να κάνω στην κόρη μου. Για να μη μεγαλώσει ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο… Θέλω να έχει, όσο μπορεί, ένα θεμέλιο πάχους 25 ποδιών, τσιμέντο, με το οποίο μπορεί να περπατήσει σε αυτή τη γη. Αυτός είναι ο στόχος». 

Bradley Cooper και Irina Shayk κάνουν μαζί διακοπές μετά τον χωρισμό

Αργότερα παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρος ότι θα ζούσε αν δεν είχε γίνει μπαμπάς. «Ειλικρινά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα ζούσα αν δεν ήμουν μπαμπάς. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Δεν είμαι σίγουρος». 

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με τη μικρή Λία στην πρεμιέρα της ταινίας Maestro

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με τη μικρή Λία στην πρεμιέρα της ταινίας Maestro /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Θυμίζουμε ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ απέκτησε μια κορούλα από τη σχέση του με την Ιρίνα Σάικ. To διάσημο μοντέλο κι ο ηθοποιός ξεκίνησαν να βγαίνουν την άνοιξη του 2015 κι η κόρη τους ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2017. Παρόλο που κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο χωρισμός τους το καλοκαίρι του 2019 έγινε πρωτοσέλιδο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top