Ζόζεφιν - Νίνο: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram!

Χώρισε το ζευγάρι;

Όσα είχε πει η Ζόζεφιν για τη σχέση της με τον Νίνο- βίντεο Happy Day

Πολλά ερωτήμτα προκάλεσε στους χρήστες του Instagram το unfollow ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι Νίνο και Ζόζεφιν.

Ζόζεφιν και Νίνο πιασμένοι χέρι χέρι στην πρώτη τους δημοσια εμφάνιση/ φωτογραφία περιοδικό ΟΚ

Ζόζεφιν και Νίνο πιασμένοι χέρι χέρι στην πρώτη τους δημοσια εμφάνιση/ φωτογραφία περιοδικό ΟΚ

Οι δύο καλλιτέχνες δεν ακολουθούν πια ο ένας τον άλλον στο Instagram. Η είδηση πως η Ζόζεφιν και ο Νίνο είναι ζευγάρι έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2023, με τους δύο τους να μην κρύβουν τη σχέση τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις και οι έξοδοι έδιναν και έπαιρναν. Μάλιστα, ο Νίνο είχε γνωρίσει και τη μητέρα της συντρόφου του.

 

@josephinewendel ❤️ #fypシ #erwtamou #josephine #ninoxypolitas #voiceeffects ♬ original sound - JOSEPHINE WENDEL

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «The 2Night Show», η Ζόζεφιν όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή δήλωσε πολύ ερωτευμένη. Επιπλέον, σε άλλες της δηλώσεις, η τραγουδίστρια είχε πει: «Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top