Άννα Μπεζάν: «Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου»

Mίλησε για την προσωπική της ζωή

Η Άννα Μπεζάν μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά αλλά και τα παιδικά της χρόνια στο ορφανοτροφείο. 

«Έχω πάρα πολλή βοήθεια και η Χριστίνα τώρα που δεν έχει ξεκινήσει η σεζόν για να φύγει για τη Μύκονο, είναι εδώ πέρα, μου κρατάει την μικρή όταν έχω κάποια υποχρέωση. Της φέρνει συνέχεια δώρα, παίζει συνέχεια μαζί της», είπε για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Για τα παιδικά της χρόνια, η Άννα Μπεζάν εξομολογήθηκε: «Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο “Θηλέων Μέλισσα”, το έχω στην καρδιά μου σαν το πατρικό μου. Ήταν δύσκολα αλλά δεν ήταν μίζερα. Το ζόρι μου και η κακοποιητική συμπεριφορά ήταν όσο ήμουν σπίτι μου».

Σε ερώτηση για το εάν διατηρεί επικοινωνία με τους γονείς της, η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε: «Δεν μιλάω πια γι’ αυτούς. Δεν θέλω να έχω επαφές, έχω τη δική μου οικογένεια. Έχω μία πεθερά που είναι σαν μαμά μου και με στηρίζει, έχω έναν άνδρα ο οποίος με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει, έχω ένα υπέροχο παιδί. Έχουμε φτιάξει μια οικογένεια που έχουμε κουμπώσει»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top