Τζένη Ζαχαροπούλου: Γνωστός δημοσιογράφος ο σύζυγος της κόρης του

H πρώτη γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που εξελίχθηκε σε βαθιά φιλία

H Τζένη Ζαχαροπούλου, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα, «σε ένα νησί που είναι όλοι καλλιτέχνες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Από μικρό παιδί με έβαζαν σε πλατεία μπροστά σε κόσμο, σε ένα μικρόφωνο που δεν έφτανα, κι έλεγα διάφορα, ποιήματα κτλ», εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ίδια νιώθει νοσταλγία και στεναχώρια που δεν είναι πια στη ζωή  η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Κώστας Καρράς, ο Νίκος Κούρκουλος, ο Μάνος Κατράκης. 

Παρόλο, που ασχολείται με το Σπίτι του Ηθοποιού, η ίδια έχει αφήσει το θέατρο από τη στιγμή που γεννήθηκε η εγγονή της Φαίδρα, κόρη της κόρης της Κλάρας και του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη.

«Η μικρή έγινε για μένα εξάρτηση. Μεγάλος έρωτας. Ένιωσα ότι μεγάλωνα ξανά την κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τζένη Ζαχαροπούλου: Η πρώτη της γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη τις συνέδεε μια βαθιά φιλία. Περιέγραψε μάλιστα στην Εύη Γιαρκά την πρώτη τους γνωριμία σε ένα ραδιοφωνικό στούντιο. 

«Περίμενα στον διάδρομο για να μπω στην αίθουσα ηχογράφησης. Ξαφνικά περνούν από μπροστά μου η Αλίκη και ο Δημήτρης και δύο ακόμα. Πρώτη φορά τους έβλεπα και μου φαινόταν απίστευτο. Με πλησίασε η Αλίκη και μου πιάνει τα μαλλιά, ρωτώντας με: “δικά σου είναι τα μαλλιά; Μπράβο κούκλα μου”. Κάπως έτσι έσπασε ο πάγος και μετά αγαπηθήκαμε πολύ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top