Γκλέτσος: «Η μητέρα της κόρης μου έκανε τεστ DNA, πίστευε ότι κάτι έκανα»

«Μπροστά στην κόρη μου αισθάνομαι αγράμματος»

Με πολύ τρυφερά λόγια για την κόρη του, Βαλίσια, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Η 22χρονη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες και όπως είπε έχει καλλιτεχνική φλέβα μιας και μέχρι στιγμή έχει δει 500 παραστάσεις.

Απόστολος Γκλέτσος: Για ποιο λόγο αποκάλεσε την κόρη του «χαζή»;

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την όμορφη κόρη του Βαλίσια στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την όμορφη κόρη του Βαλίσια στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας», είπε στο Night Out.

Απόστολος Γκλέτσος

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μητέρα της κόρης του και τι του είπε όταν γεννήθηκε το παιδί τους. «Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες” Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι», συμπλήρωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top