Χρήστος Μάστορας: Επέστρεψε στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας του

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου

Μία σοβαρή περιπέτεια υγείας περνάει τον τελευταίο καιρό ο Χρήστος Μάστορας. Ο τραγουδιστής έπαθε μια λοίμωξη στο μάτι του και πιο συγκεκριμένα δακρυοαδενίτιδα, η οποία είναι πάρα πολύ σπάνια και μπορεί να οφείλεται σε βακτήριο, σε μύκητες, σε χλαμύδιο ή μπορεί να είναι εκδήλωση ενός συστηματικού νοσήματος, και  νοσηλεύτηκε σε γνωστό θεραπευτήριο προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. 

Παγώνη για λοίμωξη Μάστορα:«Δύσκολη περίπτωση, σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί»


Μάλιστα ο ίδιος ήταν εκείνος που γνωστοποίησε στους fans του την κατάστασή του δημοσιεύοντας και φωτογραφίες του στα social media.

«Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί..» είχε γράψει χαρακτηριστικά. 

Χθες το βράδυ ο Χρήστος Μάστορας επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και εμφανίστηκε στην πίστα φορώντας γυαλιά ηλίου.  Ο ίδιος τραγούδησε πάνω στη σκηνή και αποθεώθηκε από τους fans του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top