Δανάη Μπάρκα: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση- Εντυπωσιακό το νέο look

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός έγινε ξανθιά

Δανάη Μπάρκα: Η εμφάνιση στην εκπομπή της Πάμε Δανάη με το νέο look

Η Δανάη Μπάρκα αγαπά τις αλλαγές! Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της.

Αυτό έκανε και αυτή τη φορά. Πήγε στο κομμωτή της και ζήτησε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της. Αποχωρίστηκε το σκούρο καστανό και υιοθέτησε το ξανθό.

Παγιατάκη για Δανάη Μπάρκα: «Πηγαίνω στο καμαρίνι της και είναι θεόγυμνη»

Μάλιστα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου εμφανίστηκε με το νέο της hair look στην εκπομπή της Πάμε Δανάη αποσπώντας θετικά σχόλια.

Η παρουσιάστρια – ηθοποιός ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως όταν αλλάζει κάτι στην ζωή της ή όταν παίρνει κάποιες αποφάσεις, πειράζει και τα μαλλιά της.

Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δε μου επέτρεψαν να εκμεταλλευτώ ποια είναι η μαμά μου»

«Ξέρετε πόσο τρελαίνομαι να αλλάζω τα μαλλιά μου; Το ξανθό χρώμα το πρωτοέκανα στα 19 και από τότε πάντα το ζητάω αλλά πειραματίζομαι με διάφορα αναλόγως την διάθεση. Για να σας είμαι ειλικρινής συνήθως όταν αλλάζει κάτι στην ζωή μου ή όταν παίρνω κάποιες αποφάσεις πειράζω και τα μαλλιά μου, οπότε τρέχω στον Νικόλα, του περιγράφω την κατάσταση που ζω, το χρώμα περίπου που θέλω και δεν ξανά ασχολούμαι. Απλά κλείνω τα μάτια και κάνει ο,τι θέλει εκείνος. Όταν ανοίγω τα μάτια μου έχω αυτό που ονειρευόμουν κάθε φορά. Εγώ τον λέω “μάγο μου”, οι υπόλοιποι τον λένε απλά “τον καλύτερο που υπάρχει”. Ας φωτίσουμε λοιπόν αυτή την περίοδο,μέχρι να ξανά τρεξω στο Νικόλα!», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top