Κομνηνού: Στα 23 έκανα τον γιο μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τη μητρότητα

«Ο γιος μου είναι παιδί του έρωτα»

H Φιλαρέτη Κομνηνού στην εκπομπή Στούντιο 4.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών η Φιλαρέτη Κομνηνού έγινε μαμά! Αν και όπως παραδέχτηκε η απόφασή της να κάνει παιδί σε τόσο νεαρή ηλικία δεν ήταν συνειδητή, ο γιος της, Γιώργος Παπαγεωργίου είναι παιδί του έρωτα.

«Στα 23 έκανα τον γιο μου, έχω μπει στην λογική της οικογένειας, του ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δεν ήταν συνειδητή η απόφαση να κάνω παιδί, απλά ήμασταν ερωτευμένοι και έμεινα έγκυος. Ευτυχώς κρατήσαμε το παιδί. Ο γιος μας είναι το παιδί του έρωτά μας. Ήμουν μικρή, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μητρότητα. Τον πρώτο καιρό που έκλαιγε, έπαιρνα τη μητέρα μου και τη ρώταγα τι να κάνω με αυτό το παιδί. Είναι γνώριμο αυτό στις μαμάδες. Ουσιαστικά μέχρι τα 30 εγώ πέρασα αυτή τη φάση της ζωής μου. Μετά κατά κάποιον τρόπο έζησα ένα είδος νιότης και εφηβείας, ξεγνοιασιάς» εξομολογήθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού στην εκπομπή Στούντιο 4.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Φωτογράφισε την εγγονή της στην αγκαλιά του γιου της

Τα χρόνια πέρασαν και πριν από τρεις μήνες η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά γιαγιά. Είναι ένας ρόλος που λατρεύει γι’ αυτό κι αρκετές φορές κάνει babysitting.

Φιλαρέτη Κομνηνού για Δανάη Μιχαλάκη: «Είναι πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη»

 «Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά. Συμπεριφέρεται στο μωρό με μια ωριμότητα που για μένα είναι αποκαλυπτική. Κάνω και babysitting για να βγουν. Τώρα αρχίζει το μωρό και επικοινωνεί. Η αθωότητα του μωρού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία», πρόσθεσε η ηθοποιός.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top