Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω κάνει αυξητική στήθους, για να αρέσω σε εμένα»

Η αποκάλυψη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας

Δείτε πρόσφατη συνέντευξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που τα τελευταία χρόνια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, αλλά και για την επιρροή των social media. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι κι η ίδια έχει κάνει πλαστική στήθους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κάνει γυμναστική μαζί με τον σύντροφό της!

«Έχω κάνει κι εγώ πλαστική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης», αποκάλυψε αρχικά. 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

«Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς: “Α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζιτα”; Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους», συμπλήρωσε. 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο χωρισμός, η ψυχοθεραπεία και η αισθητική επέμβαση

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, σχολίασε τις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις: «Δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του. Είμαι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών, έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια». 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μια από τις σέξι πόζες της στο Instagram!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μια από τις σέξι πόζες της στο Instagram!

«Για εμένα σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δυο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνεις τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δε θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα. 

Η on air αμηχανία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Τη ρώτησαν για τον σύντροφό της

Τα κλάματα κι η ξενέρα με έκαναν να μην ξανακάνω τα ίδιο λάθος, τότε που είχα πέσει στα πατώματα, που έδινα ευκαιρίες κι ήμουν σε μια κατάσταση που δε με βοηθούσε κι έτσι σήμερα βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι», παραδέχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Fipster στο YouTube
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top