Πιερίδη - Κατριβέσης: Ποζάρουν μαζί μετά την είδηση του διαζυγίου

Οι φωτογραφίες που πόσταρε η τραγουδίστρια

Το βίντεο που πόσταρε η Μαριάντα Πιερίδη

Με μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, η Μαριάντα Πιερίδη κι ο Δημήτρης Κατριβέσης ενημέρωσαν τους followers τους για τη μελλοντική τους συνεργασία, μόλις λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού τους

Η Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της: «Είμαι πάρα πολύ καλά»

Η τραγουδίστρια κι ο γνωστός σεφ, μετά από επτά χρόνια γάμου, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, μένοντας ωστόσο φίλοι και συνεργάτες.

Σήμερα Πέμπτη, το πρώην ζευγάρι ανέβασε στο Instagram κοινή φωτογραφία ενημερώνοντας για το επόμενο βήμα το οποίο αφορά κάποιο... μυστικό πρότζεκτ, χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φρόντισε να σχολιάσει στη φωτογραφία τους ότι η συνάντηση αυτή είναι... αυστηρά επαγγελματική!

Πιερίδη: Επιβεβαίωσε πρώτη φορά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Κατριβέση

«Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη κι έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει», δήλωσε πρόσφατα η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Κάτι... μαγειρεύεται σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη στην ανάρτησή της!

Κάτι... μαγειρεύεται σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη στην ανάρτησή της! /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top