Μαρινέλλα: Για ποιο λόγο αναβλήθηκε η αποψινή της εμφάνιση;

Η ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Δείτε παλιότερο βίντεο για τη Μαρινέλλα από το Πρωινό

Η Μαρινέλλα αναγκάστηκε να αναβάλλει την αποψινή της παράσταση στο γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, λόγω προβλήματος υγείας. Η θρυλική ερμηνεύτρια, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του μαγαζιού, αντιμετωπίζει μία κάκωση στο γόνατο, η οποία της απαγορεύει να βρίσκεται στη σκηνή. 

Η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου στη σκηνή του NOX

Η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου στη σκηνή του NOX /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία εμφανίζεται δίπλα στη Μαρινέλλα και τον Στέλιο Διονυσίου, προχώρησε στη δημοσιοποίηση του γεγονότος μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους για την αναβολή της βραδιάς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνις, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής. 

Eξιτήριο για τη Μαρινέλλα- Λιάγκας: «Γνωρίζω ότι έκανε και κάτι επεμβατικό»

Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά», αναφέρει η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια λεπτομέρεια για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, αλλά και το ατύχημα που προκάλεσε κάκωση στο πόδι της.

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για τη Μαρινέλλα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top