Ελισάβετ Σπανού: Ποζάρει στον καναπέ της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί

Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει τον πατέρα του παιδιού της /Βίντεο: Πρωινό

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελισάβετ Σπανού, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. 

Μέσω ανάρτησής της στο Instagram, η τραγουδίστρια αποκάλυψε τη χαρμόσυνη είδηση και λίγες μέρες αργότερα μίλησε για το ευτυχές γεγονός στην εκπομπή «Γεια σου», όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι “η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας”. Και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου με τον άνθρωπο που είμαι μαζί», είχε δηλώσει για την πρώτη της εγκυμοσύνη. 

Η μέλλουσα μανούλα που διανύει πια τους τελευταίους μήνες της κύησης, δημοσίευσε το απόγευμα της Δευτέρας (5/2) μια φωτογραφία, όπου ποζάρει στον καναπέ της με φουσκωμένη κοιλίτσα. 

«Συνδυασμός εγκυμοσύνης και βαρυστομαχιάς. Η επόμενη σκηνή είναι να με βοηθήσουν να μπορέσω να σηκωθώ», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top