Ηλίας Ψινάκης: Πώς σχολιάζει τις δηλώσεις του Νταλάρα για τον Ρουβά

«Όταν ήμουν μάνατζέρ του είχε κάνει μόνο δυο διαφημίσεις»

Τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κλήθηκε να σχολιάσει ο Ηλίας Ψινάκης.

O Ηλίας Ψινάκης σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

O Ηλίας Ψινάκης σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Ο καθένας μας κρίνεται από αυτά που λέει ή κάνει. Τις επιλογές μας ή τις πληρώνουμε ακριβά ή τις εισπράττουμε. Εγώ, όπως ξέρετε, όταν υπάρχουν παιδιά (σ.σ. δημοσιογράφοι) που ξεροσταλιάζουν στο κρύο, τους καύσωνες, τα βάζω μέσα, τα ταΐζω, τα ποτίζω. Όλοι αυτοί που λέγονται μεγάλοι τους ήξερα από μικρούς που ήταν κάπου στη θέση σας. Όλοι κάνουν μια δουλειά και πρέπει να τη σέβεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Breakfast@star.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τον Σάκη Ρουβά όταν είχε ερμηνεύσει το Άξιον Εστί.

Νταλάρας για Ρουβά: «Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί»

«Όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, που τώρα λένε: "Μα είναι δυνατόν τώρα, μετά από 30 χρόνια”, του είπα το εξής: "Εσύ είσαι ένα νέο παιδί, προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτήν τη φάκα που είσαι! Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο". Πέρασαν πολλά χρόνια, να σας πω όμως κάτι; Δεν είναι παράπονο. Δεν είδα ακόμα διαφοροποίηση! Την περιμένω. Νομίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωση. Αν μου πεις: “Ναι, αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί”. Κάνατε λάθος», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Νταλάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5.

Ηλίας Ψινάκης: Μια χαρά τα κάνει ο Σάκης


«Τι να σχολιάσω; Δεν είμαι μάνατζερ του Ρουβά πια. Μια χαρά τα κάνει ο Σάκης. Όταν ήμουν μάνατζέρ του είχε κάνει μόνο δυο διαφημίσεις. Δεν το είχε πάρει σχοινί κορδόνι. Δεν ξέρω τι καταλάβαινε ο Σάκης όταν τραγουδούσε το ”Άξιον Εστί” και δε με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας», ανέφερε με τη σειρά του ο Ηλίας Ψινάκης.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top