Δες τι κάνουν στα παρασκήνια ο Χρήστος Μάστορας κι η Αναστασία

Τι κάνουν οι δύο τραγουδιστές, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή

Χρήστος Μάστορας - Αναστασία

«Περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω». Μόνο έτσι θα μπορούσε να περιγράψει  κάποιος όσα συμβαίνουν φέτος στο κορυφαίο σχήμα της χρονιάς, στο Έναστρον

Εκεί όπου φέτος οι MELISSES υποδέχτηκαν τον Σάκη Ρουβά και μαζί με την Αναστασία έχουν... ηλεκτρίσει τις βραδιές μας, μετρώντας συνεχόμενα sold out.

Η επιτυχία αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, μιας κι εκτός από το ότι μιλάμε για τρεις εκ των  κορυφαίων στο είδος τους καλλιτεχνών, η χημεία που έχουν αναπτύξει πάνω στη σκηνή  είναι μοναδική, αφού όπως φαίνεται περνάνε καλά καλά τόσο πάνω όσο και κάτω από τη  σκηνή. 

Αυτό φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσαν οι MELISSES στον λογαριασμό τους στο TikTok, στο οποίο μας δίνουν μια γεύση με το πως περνούν οι ώρες στα παρασκήνια του Έναστρον, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμά τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, κάνουν... ντου καμαρίνι της Αναστασίας, η οποία  εκείνη την ώρα παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Φυσικά, δε χάνουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί της κι όπως φαίνεται να... χάσουν από εκείνη! 

Στη συνέχεια χαιρετιούνται και δίνουν ραντεβού πάνω στη σκηνή, με το επόμενο καρέ να τους δείχνει να τραγουδούν μαζί το Είσαι μια θεά και τον κόσμο από κάτω να χορεύει! 

Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας, οι MELISSES, ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την ταχύτατα ανερχόμενη Αναστασία το περασμένο καλοκαίρι σε συναυλίες σε όλη την  Ελλάδα κι όπως φαίνεται... έδεσαν για τα καλά. 

Στη συνέχεια υποδέχτηκαν και τον Σάκη Ρουβά και δημιούργησαν τις πιο... Electric Nights της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο κορυφαίο προορισμό διασκέδασης, το Έναστρον!

Στη λεζάντα του βίντεο, γράφει: «Εδώ το καλό το backstage με το κορίτσι μας, την Αναστασία μας».

@melissestheband Εδώ το καλό το #backstage με το κορίτσι μας , την @Anastasia μας 🎼💥👏🏻 @Enastron Athens #melisses #enastron #anastasia @Chris Mastoras7 ♬ πρωτότυπος ήχος - melissestheband
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top