Αδελφός Βασίλη Καρρά: «Είναι μία πληγή που δεν κλείνει»

Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο στην Καβάλα

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός του Βασίλη Καρρά για την απώλεια του αδελφού του, μετά το 40ήμερο μνημόσυνο

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023. Ο θάνατός του συγκίνησε τον κόσμο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό, με κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να τον αποχαιρετήσουν. 

Κηδεία Βασίλη Καρρά: «Έπεσε» η αυλαία για τον σπουδαίο τραγουδιστή

Ο Βασίλης Καρράς στη συναυλία του στο Βεάκειο το 2022/ NDP

«Είναι μία πληγή που δεν κλείνει. Μπορεί να φύγει, να επουλωθεί η πληγή αλλά το σημάδι πάντα θα υπάρχει. Για μένα ήταν οικογενειάρχης, αγαπούσε την οικογένειά του, τα αδέρφια του. Για μένα και την αδερφή μου ήταν ο πατέρας μας, ο δάσκαλός μας, ο μέντοράς μας. Πάντα μας ήθελε ενωτικούς. Αγαπούσε τον κόσμο. Εμένα, στην αδερφή μου και στην οικογένειά του, που τόσο πολύ μας αγαπούσε, μας ήθελε όλους ενωμένους μαζί, σαν μια γροθιά. Από εκεί και πέρα, τα λόγια τα είπε ο κόσμος... μόνο ο κόσμος», είπε ο αδελφός του δημοφιλούς καλλιτέχνη Δαμιανός Κεσογλίδης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης, στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τραγουδιστή/ NDP 

Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης, στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τραγουδιστή/ NDP 

Βασίλης Καρράς: Η στιγμή που δάκρυσε & γονάτισε μπροστά σε χιλιάδες θεατές

«Είμαστε πολύ λίγοι απέναντι σε αυτό τον κόσμο που μας τίμησε. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες. Θέλω να είμαι λιτός, όπως και εκείνος. Κάποτε μου έλεγε: “μικρέ, δώσε μια ελιά γιατί ο Θεός θα σου δώσει έναν τενεκέ λάδι. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, μόνο υγεία σε όλον τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top