Αννούλα για Νίκο Φλωρινιώτη: «Έκανε μετάσταση στο χειρότερο σημείο»

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την ασθένεια του αδερφού της

Δείτε όσα είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη στην εκπομπή του Alpha

Πριν από λίγες ημέρες έγινε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας η αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας που πέρασε ο άτυχος 39χρονος και τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο

Νίκος Φλωρινιώτης: Σε κλίμα συγκίνησης το 40ήμερο μνημόσυνο

«Πώς γίνεται να "χάθηκε" ξαφνικά ένας άνθρωπος; Πώς γίνεται να μη γίνει βιοψία σε μια ελιά που αφαιρέθηκε; Αυτό είναι αμέλεια, έχουμε κινήσει τις νομικές διαδικασίες με τον αδελφό μου για τον θάνατο του Νίκου», είπε αρχικά.

«Πέρασαν δύο χρόνια κι αυτό είχε πάει παντού, χάσαμε πολύτιμο χρόνο κι αυτό είχε ενεργοποιηθεί μετά την αφαίρεση της ελιάς. Στην αρχή ήταν ένα τίποτα, θα κάναμε μια θεραπεία και θα είχε σωθεί το παιδί», τόνισε η τραγουδίστρια για τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. 

Η Αννούλα Φλωρινιώτη «λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα

Η Αννούλα Φλωρινιώτη «λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα

«Τον είχε αναλάβει η κυρία Γκόγκα, που είναι κορυφή στην Ελλάδα στα μελανώματα και μέσα σε τρεις μήνες από τη θεραπεία είχαν εξαφανιστεί όλα. Έκανε όμως μετάσταση στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσε να κάνει… στα μηλίγγια, στον εγκέφαλο. Ακόμα κι η γιατρός έκλαιγε κι έλεγε: "Μα γιατί; Είχε 2% πιθανότητες να πάει σε αυτό το σημείο και πήγε"», εξιστόρησε στη συνέχεια. 

Γωγώ Γαρυφάλλου για Νίκο Φλωρινιώτη: «Μετά από 40 μέρες πας στον μπαμπά…»

«Δεν του το είπαμε ποτέ. Με ρωτούσε γενικά αλλά μου είχε εμπιστοσύνη. Του έλεγα: "Μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ, δίπλα σου, δεν είναι κάτι, θα το ξεπεράσουμε". Δεν άφησα τους γιατρούς να του το πούνε, γιατί ξέρω ότι ο αδελφός μου δεν είναι δυνατός και θα τον έπαιρνε από κάτω. Σε αυτή την αρρώστια το συναισθηματικό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο», παραδέχτηκε αμέσως μετά.

«Όταν είχε ξεκινήσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση, το είχα καταλάβει. Με πήρε η μάνα μου και μου λέει: "Τρέχα στο Λαϊκό, πάμε το παιδί στα επείγοντα, δεν είναι καλά". Πηγαίνω εκεί και βλέπω τον αδελφό μου που δε με αναγνώριζε. Του μίλαγα και κοίταγε αλλού. Εκεί έπαθα πανικό

Η Αννούλα Φλωρινιώτη στα Σαράντα του αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη

Η Αννούλα Φλωρινιώτη στα Σαράντα του αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κάποια στιγμή έπρεπε να πάει για μαγνητική κι έπαθε κρίση πανικού από τον φόβο του. Τους λέω: "Σας παρακαλώ, αφήστε με να είμαι μαζί με τον αδελφό μου, για να μη φοβάται". Μου λέει μία γιατρός: "'Ακουσε, κούκλα μου, και που είσαι δίπλα του ούτε σε βλέπει, ούτε σε αισθάνεται". Της λέω: "Εμένα ο αδελφός μου με αισθάνεται". 

Αννούλα Φλωρινιώτη: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου!»

Κι όντως με άφησαν να μπω, του έλεγα: "Είμαι δίπλα σου, κάνε αυτό, κάνε το άλλο" και τα έκανε. Ακόμα κι όταν ήταν σε κώμα, όταν έμπαινα εγώ στο δωμάτιο, άνοιγε τα μάτια του», περιέγραψε στη συνέχεια η Αννούλα Φλωρινιώτη, συγκλονίζοντας τους πάντες στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top