Αννούλα Φλωρινιώτη: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου!»

Η ζωή μετά την απώλεια του πατέρα και του αδερφού της

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Αννούλας Φλωρινιώτη στην εκπομπή Super Κατερίνα

Για την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει μετά τον θάνατο του πατέρα αλλά και του αδερφού της, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μίλησε η Άννούλα Φλωρινιώτη

Άννα Φλωρινιώτη: Όλη μέρα παίρνω ηρεμιστικά και το βράδυ πίνω, κρεμάστε με

Η τραγουδίστρια σχολίασε στο περιοδικό Λοιπόν, το γεγονός ότι επικρίθηκε αρκετά όταν λίγο μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, πήγε σε κέντρο διασκέδασης με τη Γωγώ Γαρυφάλλου.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη στην κηδεία του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, το περασμένο καλοκαίρι

Η Αννούλα Φλωρινιώτη στην κηδεία του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τι θέλουν, να με δουν σε καμία νευρολογική κλινική για να ησυχάσουν; Βέβαια δεν είναι έτσι όλος ο κόσμος, ίσα ίσα που παίρνω πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε στη δουλειά. Υπάρχουν μερικοί που κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή κι εξαιτίας της βαρετής ζωής τους θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους. Δε με νοιάζει το να γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά να μη σέβονται τον πόνο μου και να θέλουν να με ρίξουν ακόμη πιο κάτω δεν το αντέχω. Δεν πήγα να διασκεδάσω, ήρθα απλά η Καρουσάκη να πει το "Χρόνια πολλά" στη Γωγώ. Ούτε τούρτα είχαμε, ούτε τίποτα», απάντησε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη

Νίκος Φλωρινιώτης: Κατέρρευσε η Αννούλα Φλωρινιώτη στην κηδεία του

Στην πορεία, η ίδια αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ναι, στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδερφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον». 

Η Αννούλα Φλωρινιώτη με τον αείμνηστο αδερφό της Νίκο, την εποχή που δούλευαν μαζί 

Η Αννούλα Φλωρινιώτη με τον αείμνηστο αδερφό της Νίκο, την εποχή που δούλευαν μαζί /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, η Άννα Φλωρινιώτη είπε για την καθημερινότητά της: «Εγώ δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου, στη ρεσεψιόν και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ όπου κάνω events. Είναι ψυχοθεραπεία για εμένα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top