Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Το πρόβλημα υγείας που του προκαλούσε άρνηση!

Όσα εξομολογήθηκε ο καταξιωμένος ηθοποιός

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τη μητέρα του, τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς, αλλά και την κόρη του Joanne που κάνει καριέρα στο τραγούδι. 

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η ηλικία, η σύζυγος και η τραγουδίστρια κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός είπε για την κόρη του που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice: «Τη ρώτησα “Είσαι έτοιμη να το ζήσεις αυτό;”. Μου είπε “Ναι”. Εγώ δεν είμαι ανταγωνιστικός οπότε δε θα σου βγάλω και τον ανταγωνισμό. Δε με πληγώνουν τα σχόλια. Κριτική θα υπάρχει και θα την έχεις με οτιδήποτε κι αν κάνεις. Οπότε εγώ έμαθα να μη με ενδιαφέρει καθόλου η κριτική. Αποφάσισα από πολύ μικρός επειδή μου συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Ήμουν μικρός σε ένα έργο που έκανα και οι μισές κριτικές ήταν διθυραμβικές κι οι άλλες όχι τόσο καλές. Κι είπα δε γίνεται να συμβαίνει μόνο το ένα ή μόνο το άλλο. Από μια κριτική καταλαβαίνω πως βλέπεις τα πράγματα και ποιος είσαι εσύ. Δε βλέπω κάτι για μένα, αλλά για σένα! Είχα κάποιες εμπειρίες που με έσπρωξαν στο να δω τα πράγματα διαφορετικά. Είναι πάντα θέμα οπτικής κι από ποια γωνία θα δεις κάτι. Όλα τα πράγματα είναι σχετικά, καλά και κακά αλλά το θέμα που θα σταθείς». 

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος με την κόρη του Ιωάννα, τη γνωστή ποπ σταρ Joanne

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος με την κόρη του Ιωάννα, τη γνωστή ποπ σταρ Joanne /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Joanne: «Ο πατέρας μου πρωταγωνιστεί στον Σασμό» - Ποιος είναι;

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ανέφερε για τη μητέρα του σε σχέση με την παράσταση Humans όπου πρωταγωνιστεί: «Ακούμε πολύ ωραία πράγματα. Είναι μια παράσταση που αγαπάμε πάρα πολύ. Είναι ωραίος ο θίασος, εξαιρετικός. Είναι ένα έργο που λατρεύουμε. Αυτό που ακούμε σαν “αρνητικό” είναι οι Δίδυμοι Πύργοι και τα λοιπά. Και λες: “Δες τα προβλήματα της οικογένειας που έχουν να κάνουν με εσένα κι όχι με τον Αμερικάνο”. Επειδή η μητέρα μου είχε ένα θεματάκι ανάλογο της μητέρας μου στο έργο, όχι ακριβώς άνοια αλλά έπαθε ένα εγκεφαλικό. Δεν ήμουν όπως θα έπρεπε να είμαι με τη μητέρα μου, δεν μπορούσα να το δεχτώ, είχα μια άρνηση. Όταν σε ρωτάει ένας άνθρωπος τα ίδια δεν μπορείς να το δεχτείς, θυμώνεις. Το θέμα είναι ότι αγχώνεις τον άλλον». 

Από το πέρυσι ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο παράδεισος των γυναικών

Από το πέρυσι ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο Παράδεισος των Γυναικών
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top