Γιάννης Μπέζος: «Θέλω να παραμείνω κι αυστηρός κι απρόσιτος!

Όσα είπε ο πολυσυζητημένος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Famagusta

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή Πάμε Δανάη! το πρωί της Πέμπτης. 

Έλληνας ηθοποιός: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί»

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Mega, Famagusta, μίλησε για τον νέο του ρόλο, τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου, την τηλεόραση και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος επέλεξε δραματικό ρόλο μέσα από τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου στο Mega

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος επέλεξε δραματικό ρόλο μέσα από τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου στο Mega

«Το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον, πρώτα πρώτα θεματολογικά. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα και ευρύτερα εθνικό. Διέκρινα την πρόθεση των ανθρώπων, πως αντιλαμβανόμαστε τι θέλουμε να κάνουμε, είδα στη ματιά τους ένα θέμα που τους ενδιαφέρει πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος και συνέχισε: «Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει τι του γίνεται κι έχει πάθος και πίστη μεγάλη κι αυτοπεποίθηση κι εμένα μου αρέσει αυτό πολύ. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει κι όλους». 

Γιάννης Μπέζος: «Υπήρξα αδιάφορος με την κόρη μου - Μου παραπονέθηκε»

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο του στη σειρά, όπου υποδύεται τον Αντρέα Σέκερη. «Είναι ας το πούμε παλαιού τύπου άντρας, “αρχηγός της οικογενείας”, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα, να κρατήσει ισορροπία, διότι υπάρχει και μια οικογένεια πίσω. Δεν είναι εύκολο αυτό. Θα το δείτε στο επόμενο επεισόδιο, υπάρχουν αναταράξεις», σημείωσε. 

Σκηνή του Γιάννη Μπέζου με την Κοραλία Καράντη από τη σειρά Famagusta

Σκηνή του Γιάννη Μπέζου με την Κοραλία Καράντη από τη σειρά Famagusta

Όσον αφορά στην έκθεση στην τηλεόραση, σχολίασε: «Την πρώτη ευθύνη την έχουν αυτοί που εμφανίζονται, οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες κι οι δημιουργοί, ούτε καν οι σταθμοί. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να εκτεθείς, αν θες κάτι ουσιαστικό να πεις πρέπει να προσπαθήσεις για αυτό». 

Γιάννης Μπέζος: «Δε μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση»

Κλείνοντας ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για όσους τον θέλουν αυστηρό κι απρόσιτο κι απάντησε: «Θέλω να παραμείνω κι αυστηρός κι απρόσιτος. Αυτά τα βάζουν κάποιοι που τους αρέσουν, είναι έτοιμοι να υπογραμμίσουν. Έχουμε όλοι γνώμη, χωρίς να έχουμε γνώση. Πανεύκολα βάζουμε ταμπέλες, είμαστε έτοιμοι να χαρακτηρίσουμε. Είναι κι αυτό μες στο παιχνίδι. Γνωριζόμαστε πολύ καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top