Ηλίας Μπόγδανος: «Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε όταν πήγαινε σχολείο»

Το σεξιστικό σχόλιο που τον έκανε έξαλλο

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για τη σχέση με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Όπως είπε ο Ηλίας Μπόγδανος, όταν ερωτεύτηκε ήταν όλα διαφορετικά από την όρεξη που είχε για δουλειά μέχρι το νόημα που έβρισκε σε αλλά πράγματα.

«Με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου γνωριστήκαμε όταν εκείνη πήγαινε στο σχολείο στην 3η λυκείου. Της είχα πάει έναν συγκεκριμένο καφέ που μου είχε πει ότι της αρέσει. Μετά ήρθε σε ένα μαγαζί που δούλευα, βγήκαμε μία -δύο και συνέχισε. Φυσικά τσακωνόμαστε με την Αλεξάνδρα. Αν πει κάποιος ότι δεν τσακώνεται ποτέ με τον σύντροφό του, κάτι δεν πάει σωστά. Όταν τσακωνόμαστε εκείνη θέλει να το συζητάμε και να το αναλύουμε μέχρι και στο τελευταίο κόμμα» αποκάλυψε ο τραγουδιστή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε πως σίγουρα είναι στο μυαλό του η δημιουργία οικογένειας, αλλά δεν είναι το επόμενο βήμα: «Θεωρώ ότι το επόμενο βήμα έχει γίνει από τη στιγμή που μένουμε επίσημα μαζί και κάνουμε πλάνα για το μέλλον μας μαζί».

«Τα πάω πολύ καλά με τη διαχείριση θυμού. Μόνο μια φορά έχει τύχει να απαντήσω σε σχόλιο για την Αλεξάνδρα που με πείραξε πάρα πολύ, εκείνη τη στιγμή έτρεμα. Ήταν σεξιστικό».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top