Μαρκ Ράφαλο: Ο όγκος στον εγκέφαλο σε μέγεθος μπάλας του γκολφ

«Έχετε μια μάζα πίσω από το αριστερό σας αυτί»

Ο Μάρκ Ράφαλο αποκάλυψε σε συνέντευξή του την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, πριν 23 χρόνια. Όλα συνέβησαν το 2001, όταν έμαθε ότι είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο και μάλιστα, όγκο σε μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στο podcast «SmartLess» με τους οικοδεσπότες Τζέισον Μπέιτμαν, Σον Χέις και Γουίλ Αρνέτ και μοιράστηκε μαζί τους τα πάντα για την εποχή που είχε όγκο στον εγκέφαλο, μετά την επιτυχία του «You Can Count on Me».

poor things

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» σάρωσε στις φετινές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει σε 11 κατηγορίες. Συμμετέχει και ο Μαρκ Ράφαλο

Μαρκ Ράφαλο - Πώς αντιλήφθηκε την ασθένειά του

Ο Ράφαλο έκανε αξονική τομογραφία, η οποία και αποκάλυψε τον όγκο που είχε.

ραφαλο

«Έχετε μια μάζα πίσω από το αριστερό σας αυτί στο μέγεθος μπάλας του γκολφ και δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι να γίνει βιοψία», ήταν η ανακοίνωση από το νοσοκομείο.

Πριν από τη διάγνωσή του, το μόνο σύμπτωμα από το οποίο έπασχε ο ηθοποιός ήταν μια μόλυνση στο αυτί. Ενώ ο όγκος ήταν ευτυχώς καλοήθης, ο Μαρκ Ράφαλο, ο οποίος ήταν τότε 33 χρόνων, χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του.

 

Εκείνη την εποχή, η σύζυγός του Σάνραιζ Κοίγκνι επρόκειτο να γεννήσει από μέρα σε μέρα το πρώτο τους παιδί, τον Κιν, που σήμερα είναι 22 ετών.

Για να μην την αναστατώσει, ο Ράφαλο περίμενε μέχρι να γεννηθεί ο γιος τους για να της ανακοινώσει τα δυσάρεστα.

«Όταν το είπα στη Σάνι, στην αρχή νόμιζε ότι αστειευόμουν και μετά ξέσπασε σε κλάματα και είπε: "Πάντα ήξερα ότι θα πεθάνεις νέος''», είπε ο Ράφαλο.

«Ημουν εντελώς κουφός από το ένα αυτί και όταν ξύπνησα, η αριστερή πλευρά του προσώπου μου ήταν εντελώς παράλυτη. Δεν μπορούσα καν να κλείσω το μάτι μου. Μιλούσα από την έξω πλευρά του στόματός μου», είπε.

Μετά από έναν χρόνο, η παράλυση υποχώρησε, αλλά η απώλεια ακοής παρέμεινε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top