Κιάρα Φεράνι: Το pandoro ήταν η αρχή - Απάτη τα αβγά και η κούκλα Trudi;

Eισαγγελική έρευνα στην Ιταλία για τη γνωστη influencer

Δείτε το τεράστιο σινεμά στο νέο σπίτι της στο Μιλάνο

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ξεκινά εισαγγελική έρευνα που αφορά στην επαγγελματική δραστηριότητα της Κιάρα Φεράνι.

Κιάρα Φεράνι: Η αποκαθήλωση της «χρυσής» influencer και το σκάνδαλο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, εκτός από την πώληση του παραδοσιακού γλυκού παντόρο, η Εισαγγελία του Μιλάνου ψάχνει τώρα ακόμα δύο υποθέσεις. Η μία αφορά στην πώληση πασχαλινών αβγών για τη στήριξη φιλανθρωπικής εκστρατείας και η δεύτερη στη διάθεση μέσω διαδικτύου μιας κούκλας που έμοιαζε στη γνωστή influencer. Ερευνάται ενδεχόμενη διάπραξη απάτης.

Ο ιταλικός τύπος προσθέτει ότι θα πρέπει να εξακριβωθεί αν έτυχαν σεβασμού οι δεσμεύσεις της εταιρίας που έχει δημιουργήσει η Φεράνι, και πόσα ακριβώς χρήματα δόθηκαν για τη στήριξη φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία της Κιάρα Φεράνι τόνισε ότι σεβάστηκε όλα όσα είχαν ανακοινωθεί μέσω Instagram, ξεκαθαρίζοντας πως με τις πωλήσεις της κούκλας Trudi στηρίχθηκε η δράση συνδέσμου που καταπολεμά το μπούλινγκ. 

Κιάρα Φεράνι: Ο σύζυγός της επέστρεψε από το νοσοκομείο -Συγκινεί το βίντεο

Το σκάνδαλο με το pandoro κέικ και η «συγγνώμη» της Κιάρα Φεράνι 

Ο εισαγγελέας του Μιλάνου, Eugenio Fusco, έθεσε την Κιάρα Φεράνι και την επικεφαλής της εταιρείας κέικ pandoro, Alessandra Balocco, υπό έρευνα για διακεκριμένη απάτη.

Κι αυτό γιατί η εταιρεία της influencer έκανε τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι οι πωλήσεις των χριστουγεννιάτικων κέικ περιορισμένης έκδοσης με την επωνυμία «Ferragni», θα οδηγούσαν σε φιλανθρωπική συνεισφορά σε νοσοκομείο του Τορίνο. 

Λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο, η Κιάρα Φεράνι ζήτησε συγγνώμη από 30 εκατομμύρια θαυμαστές της για τον «παραπλανητικό» ισχυρισμό της. 

Μάλιστα, δεσμεύτηκε να δωρίσει το 1 εκατομμύριο ευρώ, που της επέβαλε η ιταλική αντιμονοπωλιακή αρχή, στο νοσοκομείο, αναφέροντας παράλληλα πως θα αμφισβητήσει το πρόστιμο.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top