Μαρία Μενούνος: Ο χορός με την κόρη της υπό τους ήχους του Αργυρού

Το βίντεο που πόσταρε η παρουσιάστρια

Βίντεο που πόσταρε η Μαρία Μενούνος με τη μικρή Αθηνά - Αλεξάνδρα

Η ζωή της Μαρίας Μενούνος και του Κέβιν Αντέργκαρο γέμισε με ευτυχία από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή η κόρη τους, την οποία απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μαρία Μενούνος για τα γενέθλια του πατέρα της: «We love you pappou»

Η παρουσιάστρια φροντίζει ανά τακτά διαστήματα να δίνει στους followers της μια μικρή γεύση από την καθημερινότητά της, η οποία έχει αλλάξει λόγω της μητρότητας. 

Πρόσφατα η Μαρία Μενούνος ανέβασε μία φωτογραφία με τη μικρή Αθήνα - Αλεξάνδρα να κάνουν ηλιοθεραπεία. Στη νέα της ανάρτηση μαμά και κόρη το έριξαν... στον χορό. 

Η Μαρία Μενούνος για την υγεία της: «Είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό»

«Απλά δύο Ελληνίδες που αράζουν και χορεύουν. Πέρασα τόσο ωραία γνωρίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα, ο οποίος ξετρελαίνει όπου κι αν πάει! Μέχρι και το Barclays ξεπούλησε στην περιοδεία του στις ΗΠΑ! Τον είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο μου φίλο και συναγωνιστή της Eurovision, τον Σάκη Ρουβά. Η ελληνική μουσική είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μου. Συγκινεί την ψυχή μου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει ένα τραγούδι που λέγεται "Αθηνά μου" και εγώ και η Αθηνά λατρεύουμε να το τραγουδάμε και να το χορεύουμε! Αγαπάει πολύ τη μουσική! Λατρεύω αυτή τη ζωή και το να μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της», έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα. 

 

Συγκεκριμένα η τρυφερή μανούλα πόσταρε ένα βίντεο να χορεύει αγκαλιά με την μπέμπα υπό τους ήχους της επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αθήνα μου».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top