Η Μαρία Μενούνος για την υγεία της: «Είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram με τον γιατρό της

Δείτε παλιότερες δηλώσεις της Μαρίας Μενούνος στο Breakfast@Star

Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια με τον καρκίνο στο πάγκρεας κι όπως είχε πει, διαγνώστηκε με αυτόν, τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, το καλοκαίρι μίλησε για το πώς οι γιατροί αγνόησαν τον όγκο της, ενώ ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί. 

Μαρία Μενούνος: To σύμπτωμα που είχε και αποδείχτηκε ότι ήταν καρκίνος

Σήμερα, μετά από αυτή την περιπέτεια που πέρασε, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram πως τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. 

Η Μαρία Μενούνος σε gala στο Λος Άντζελες το 2022

Η Μαρία Μενούνος σε gala στο Λος Άντζελες το 2022 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος ανέφερε ότι: «Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου! 

Μαρία Μενούνος: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγο και την κορούλα τους

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής!». 

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top