Μαρία Σολωμού: Σπάνια εμφάνιση με τον Αλέξη Γεωργούλη

Συναντήθηκαν στα εγκαίνια μαγαζιού

Δείτε τα insta stories της Μαρίας Σολωμού με τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε με τον Αλέξη Γεωργούλη το βράδυ της Πέμπτης στα εγκαίνια μαγαζιού, με την ηθοποιό να μοιράζεται  μερικά στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους

Αλέξης Γεωργούλης: Επισκέφθηκε τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

Ύστερα από τις κατηγορίες εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά, ο ηθοποιός απέχει από τα «φώτα». Παρόλα αυτά, η Μαρία Σολωμού, με την οποία τους συνδέει φιλία χρόνων, ανέβασε σε insta stories δύο στιγμιότυπα με τον Αλέξη Γεωργούλη κι άλλους φίλους τους, να χαμογελούν στα εγκαίνια.

Η Μαρία Σολωμού κι ο Αλέξης Γεωργούλης με τον γκαλερίστρα Γιώργο Καρτάλο

Η Μαρία Σολωμού κι ο Αλέξης Γεωργούλης με τον γκαλερίστρα Γιώργο Καρτάλο /Φωτογραφία Instagram

Τι είχε πει η Μαρία Σολωμού για τις κατηγορίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Η ηθοποιός είχε τοποθετηθεί για τις καταγγελίες εις βάρος του ευρωβουλευτή, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!, τον περασμένο Απρίλιο. «Πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών» είπε αρχικά κι αναφέρθηκε στην αντίδραση της όταν άκουσε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό. «Όταν μου το είπανε το συζήταγα κάνα τέταρτο κι έλεγα "Δηλαδή, τι εννοείτε; Γιατί πράγμα τον κατηγορείτε;". Δεν το χωράει το κεφάλι μου!» συνέχισε. 

Αλέξης Γεωργούλης: Πρώτη εμφάνιση στην Κύθνο μετά τις καταγγελίες

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί με καλή καρδιά και όσοι τον ξέρουν θα το πουν αυτό. Το βασικότερο, προσπαθούσα να σκεφτώ κι έλεγα ας προσπαθήσω συναισθηματικά να κρατήσω μια απόσταση κι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις συναισθηματική απόσταση από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους ανθρώπους μου ο Αλέξης. Και να πω κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη θα μπορούσε ο Αλέξης να γίνει βίαιος προς τον οποιονδήποτε, όχι σε γυναίκα και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό». 

Μαρία Σολωμού & Αλέξης Γεωργούλης σε θεατρική πρεμιέρα το 2018

Μαρία Σολωμού & Αλέξης Γεωργούλης σε θεατρική πρεμιέρα το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, η Μαρία Σολωμού επισήμανε, ότι δεν τον έχει ακούσει ποτέ να τσακώνεται με κάποιον άλλον και να προχωράει σε άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας. «Δεν τον έχω δει ποτέ να τσακώνεται, τον ξέρω 25 χρόνια», είπε για τον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top