Ελισάβετ Σπανού: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει τον πατέρα του παιδιού της

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η τραγουδίστρια

Δείτε τη συνέντευξη της Ελισάβετ Σπανού στο Πρωινό

Πρόσφατα η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της μωράκι, προκαλώντας έκπληξη, αφού εδώ και καιρό δεν έχει γίνει γνωστή κάποια σχέση της.

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή Το Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την εγκυμοσύνη της. 

Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

«Είμαι πέντε μηνών έγκυος. Είναι κορίτσαρος. Ήταν δύσκολοι οι πρώτοι τρεις μήνες. Υπήρχε περίπτωση να μην προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Κατ’ αρχάς προέκυψε η εγκυμοσύνη, δεν το περίμενα. Γενικά ήθελα πάντα στη ζωή μου οικογένεια, αλλά ήμουν από τις γυναίκες που δεν ήξερα αν το θέλω εγώ ή αν το θέλω επειδή το θέλει η μάνα μου. Δεν είχα αποσαφηνίσει γιατί ή πώς. 

Η Ελισάβετ Σπανού θα γίνει μαμά στα 43 της

Η Ελισάβετ Σπανού θα γίνει μαμά στα 43 της

Τώρα που μου συμβαίνει καταλαβαίνω ότι το ήθελα πολύ. Συνειδητοποιώ πόσο εμείς οι γυναίκες είμαστε φτιαγμένες γι’ αυτό. Χαίρομαι πολύ, άρα το ήθελα! Το κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος λίγο πριν το τεστ εγκυμοσύνης, έβλεπα το δέρμα μου να αλλάζει. Ένιωθα κάτι περίεργο. Είμαι 43 ετών. Είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων πριν τρία χρόνια αλλά δεν μου χρειάστηκε. Όλες οι γυναίκες από τα 30 και μετά, στρεσαριζόμαστε με αυτό το ζήτημα». είπε αρχικά. 

Ελισάβετ Σπανού: «Αναρωτήθηκα αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι»

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον πατέρα του παιδιού της, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Καταλαβαίνω ότι είναι η πρώτη ερώτηση που προκύπτει σε κάποιον όταν βλέπουν μια έγκυο γυναίκα. Δεν τους κατηγορώ. Δεν ήξερε κανείς πώς έμεινα έγκυος από τη στιγμή που κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Τη δέχτηκα αυτή την ερώτηση. Με ενόχλησε που την ίδια περίοδο είδα πολλές γυναίκες να έχουν γεννήσει, στις οποίες δεν έγινε η ερώτηση ποτέ στον "αέρα", οπότε θεώρησα ότι με έναν τρόπο αδικούμαι να ρωτούν εμένα. Δε θέλω να αναφέρω ποιες είναι αυτές οι μητέρες. Το ένα κομμάτι είναι αυτό. 

Με ένα στενό φορέμα η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε την κοιλίτσα της!

Με ένα στενό φορέμα η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε την κοιλίτσα της! /Φωτογραφία Instagram

Το άλλο κομμάτι είναι το επιλεκτικό ενδιαφέρον. Ασχολούμαστε ποιος είναι ο σύντροφος ο δικός μου και την ίδια στιγμή ο άλλος δέρνει τη γυναίκα του στο διπλανό διαμέρισμα και δεν ασχολείται κανείς. Το θεωρώ υποκριτικό και κάκιστο. Δε θεωρώ ότι πρέπει να δώσω μια δημόσια αναφορά, γιατί προφανώς κάποιος λόγος υπάρχει. Είναι δικαίωμά μου να θέλω να το περιφρουρήσω αυτό το πράγμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top