Ράκος η Κέιτ Μίντλετον: Δε θέλει ο γιος της να μπει εσώκλειστος στο Ίτον

Στο ίδιο κολλέγιο είχε φοιτήσει και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

H Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει στην Όπρα ότι στο παλάτι ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματος του μικρού Άρτσι /Βίντεο: ΕΡΤ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον κι αυτό γιατί θα αποχωριστεί τον γιο της, πρίγκιπα Τζόρτζ, ο οποίος μόλις κλείσει τα 13 θα μπει εσώκλειστος στο κολλέγιο Ίτον, όπως ακριβώς έκανε και ο μπαμπάς του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

H πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε 8 ετών κι η μαμά Κέιτ Μίντλετον τη φωτογράφισε

Η Κέιτ Μίντλετον με τους γιους της, πρίγκιπα Τζόρτζ και πρίγκιπα Λούις - Φωτογραφία AP 

Η Κέιτ Μίντλετον με τους γιους της, πρίγκιπα Τζόρτζ και πρίγκιπα Λούις - Φωτογραφία AP 

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκφράζει εδώ και πολλά χρόνια την αντίθεσή της να φοιτήσει στο συγκεκριμένο κολλέγιο ο πρίγκιπας Τζορτζ, καθώς θεωρείται από τα πιο αυστηρά ιδρύματα αρρένων. Από την άλλη όμως γνωρίζει πως αποτελεί παράδοση για τη βασιλική οικογένεια την οποία ακολούθησε ο σύζυγός και θα ακολουθήσει σύντομα και ο γιος της. 

Πρίγκιπας Γουίλιαμ & Κέιτ Μίντλετον: 12η επέτειος με μια υπέροχη φωτογραφία

«Η Κέιτ πιστεύει ότι το να τον στείλουν σε ένα τόσο αυστηρό ίδρυμα δεν συμβιβάζεται με τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία. Επιπλέον, θα της λείψει απελπισμένα ο Τζορτζ. Εκείνη και ο Γουίλιαμ μάλωναν γι’ αυτό για χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε ο Πρίγκιπας», αναφέρει πηγή μέσα από το Παλάτι στο In Touch Weekly. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top