Μαρία Αναστασοπούλου: Η συνεργασία με τον Παπαδάκη και η δύσκολη απώλεια

Η αναφορά στον σύντροφό της στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου (13/01) η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος μίλησε για τη ραδιοφωνική εκπομπή με τον σύντροφό της, τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και το «κενό» που της άφησε η απώλεια του σκύλου της. 

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Η άβολη στιγμή στον αέρα της εκπομπής

 

 

Εκτός από ζευγάρι στη ζωή, η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Γιάννη Κολοκυθά είναι ζευγάρι και στο ραδιόφωνο. Ερωτώμενη αν θα μπορούσαν να παρουσιάσουν αντίστοιχη εκπομπή και στην τηλεόραση, απάντησε: «Αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο 10 χρόνια τώρα δεν είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν είναι και επιτυχημένα. Έτσι έχει δείξει η ιστορία. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο με τον σύντροφό μου».

Μαρία Αναστασοπούλου: «Η οικογένεια χωράει στο πρόγραμμά μου»

Αναφορικά με τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε: «Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά από αυτόν. Και πήγαινα και εγώ 3.18.

Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί».

«Όταν έχασα τον σκύλο μου, κατάλαβα την αξία που είχε στη ζωή και το κενό είναι μεγάλο που τον έχω χάσει. Ήταν σαν να είχα μία μπάλα αγάπης και έρχεται κάποιος και στο παίρνει. «Έφυγε» μικρός ο Σωτηράκος», ανέφερε συγκινημένη για τον σκυλάκο της, που έφυγε από τη ζωή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top