Fame Story Φειδίας: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση του με τον Σωτήρη

«Είναι η έννοια της αγάπης»

Δείτε αποκλειστικές δηλώσεις του Φειδία στην κάμερα του star.gr

Ο Φειδίας Ηροδότου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, κατακτώκτας την 4η θέση.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μπορεί να μην έφυγε νικητής από τη μουσική Ακαδημία του Star και να μην πήρε το έπαθλο, κέρδισε όμως την καρδιά του Σωτήρη

Fame Story Φειδίας: «Θα συγκατοικήσουμε με τον Σωτήρη στην Αθήνα»

 

Οι πρώην διαγωνιζόμενοι έκαναν παρέα από την αρχή, ωστόσο ήρθαν πιο κοντά στα τελευταία επεισόδια, έτσι δεν άργησε να δημιουργηθεί ειδύλλιο μεταξύ τους.

Fame Story Φειδίας σε Τίτο: «Είναι επίσημο με τον Σωτήρη»

Ο Φειδίας και ο Σωτήρης συνεχίζουν να είναι μαζί και στην έξω ζωή, ενώ πολλές φορές τους έχουμε απολαύσει να τραγουδούν στο TikTok, αλλά και σε διάφορα σκετσάκια.

 

@feidiass Τι λέτεε;;❤️ #fyp #greece #famestorygr #feidias #new #viral #VoiceEffects ♬ original sound - feidias

 

«Η σχέση μου με τον Σωτήρη είναι η έννοια της αγάπης. Από την αρχή του σόου ήμασταν κοντά και στηρίζαμε ο ένας τον άλλο απόλυτα, χωρίς να υπάρχουν κόμπλεξ ή δεύτερες σκέψεις μεταξύ μας», εξομολογήθηκε ο Φειδίας μιλώντας για τη σχέση του με τον Σωτήρη στο περιοδικό ΟΚ!

Fame Story: Ο Σωτήρης μίλησε για τη χημεία του με τον Φειδία

Ερωτηθείς για το τι ξεχωρίζει στον σύντροφό του απάντησε: «Έχουμε κοινή οπτική των πραγμάτων, ίδιες απόψεις και κοινό τρόπο σκέψης, αν και διαφέρουμε ως προσωπικότητες. Σίγουρα όμως ταιριάζουν οι σκέψεις και η τρέλα μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top