Σκαρμούτσος: «Η Φαίη μπορεί να πονάει μέσα της, αλλά δε θα το δείξει ποτέ»

Τι είπε ο σεφ για τα αρνητικά σχόλια στη Φαίη Σκορδά

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έρχεται σε καθημερινή επαφή με τη Φαίη Σκορδά, μιας και συνεργάζονται στην εκπομπή Fay's Time.

«Εγώ τη Φαίη την αγαπώ πολύ. Την ξέρω πολλά χρόνια κι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με φοβίες, με λύπες, με χαρές, κι αυτό το βγάζει που είναι πολύ σημαντικό γιατί σημαίνει ότι ο άλλος είναι πραγματικός. Αφού είπαμε να κάνουμε κάτι για να περνάει ο κόσμος καλά πρέπει να το κάνουμε καλά και όμορφα και να περνάμε κι εμείς οι ίδιοι καλά και νομίζω ότι αυτό φαίνεται», είπε αρχικά στην εκπομπή Breakfast@star.

Ο γνωστός σεφ σχολίασε και τις…επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια σημειώνοντας πως καλά κάνει και δεν απαντά.

Φαίη Σκορδά: «Είχα δυσκολίες και αλλαγές το 2023»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη Φαίη Σκορδά

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη Φαίη Σκορδά

«Καλά κάνει για εμένα που δεν απαντάει κι αυτό είναι που την ξεχωρίζει απ’ όλους τους υπόλοιπους. Είναι σημαντικό να δείχνεις την ανωτερότητά σου κι όχι να συνεχίζεις κάτι που κακώς λέγεται. Η Φαίη ξέρει ποια είναι, ο κόσμος ξέρει ποια είναι η Φαίη Σκορδά, δε χρειάζεται κάποιον άλλον να πει ποια είναι, ποια δεν είναι και τα λοιπά. Οπότε κατ’ εμέ καλά κάνει. Μπορεί να πονάει μέσα της αλλά παρόλα αυτά δε θα το δείξει ποτέ και δε θα το πει ποτέ. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση. Έχει ξεφύγει λίγο η ελληνική τηλεόραση ειδικά φέτος και νομίζω ότι πρέπει να κοπεί αυτό. Έχει χαθεί εκείνο το παρεΐστικο που είχαμε όλοι παλιά, που είμασταν όλοι ένα, ξέχωρα από το σε ποιο κανάλι ήσουν».

«Το MasterChef είναι αγαπημένο project. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζεται»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το MasterChef που τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21.00 κάνει πρεμιέρα στο Star.

«Το MasterChef είναι το αγαπημένο μου project και αυτό που με ανέδειξε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια συνεχίζεται. Είναι πάρα πολύ καλογυρισμένο. Είναι μια εκπομπή μαγειρικής καλογυρισμένη. Θέλει υπομονή και επιμονή. Αυτό είναι άλλωστε η μαγειρική», πρόσθεσε ο ίδιος,

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top