Ενοχλημένη η Λιλή Πυρακή με τη Μαριάντα Πιερίδη «Απαντάει με ειρωνεία»

Τι ενόχλησε τη δημοσιογράφο του Breakfast@Star;

Σε μία προσωπική εξομολόγηση στις τηλεοπτικές κάμερες προχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη

Πιερίδη για Λιάγκα: «Γιώργο μου, αν βλέπεις φαντάσματα, να το κοιτάξεις»

Η γνωστή τραγουδίστρια αφού έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κατριβέση που πέρασε από σαράντα κυμάτα.

Κατριβέσης: Πώς επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με τη Μαριάντα Πιερίδη

Μετά την κρίση στον γάμο τους, έγινε η επανασύνδεση της Μαριάντας Πιερίδης και του Δημήτρη Κατριβέση /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας

Μετά την κρίση στον γάμο τους, ήρθε η επανασύνδεση της Μαριάντας Πιερίδης με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας

«Το 2024 θέλω να μου φέρει ότι μου έφερε και το 2023. Η χρονιά που πέρασε μου άφησε μικρές πίκρες στα προσωπικά. Μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματά μας, χαμογελάμε και συνεχίζουμε. Δεν επηρεάζομαι πολύ εύκολα. Εύχομαι να είμαι χαρούμενη και να έχω την υγεία μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Λιλή Πυράκη για Μαριάντα Πιερίδη: «Απαντάει με ειρωνεία, πολύ άσχημο και αγενές»

Η Μαριάντα Πιερίδη απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου του Breakfast@Star για τη φημολογούμενη εκπομπή που ετοιμάζει να παρουσιάσει στο OPEN. 

Τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας σχολίασε η Λιλή Πυράκη, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της.

«Γενικά όλη η κουβέντα είναι σε έναν ειρωνικό τόνο από πλευράς της Μαριάντας Πιερίδη. Το βρίσκω πάρα πολύ άσχημο και αγενές απέναντι στον δημοσιογράφο. Κάποια στιγμή ελπίζω να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΟΡΕΝ και θα στέλνει και η ίδια δημοσιογράφους από τη δική της εκπομπή και θα έχει αυτή την απάντηση, αυτό το cue να σχολιάσει… έχω μεγάλη απορία να δω πώς θα το διαχειριστεί», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν μπορώ να το δω με αγάπη αυτό και να σου πω γιατί δεν μπορώ να το δω με αγάπη; Γιατί η Μυρσίνη Κοντού, που κάνει τις ερωτήσεις, είναι συνάδελφός μου. Κι όταν κάνει μία πάρα πολύ ευγενική ερώτηση η Μυρσίνη κι εκείνη απαντάει «ομάδα ποδοσφαίρου» με αυτή την ειρωνεία».

Ενώ έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Δεν είναι ευθύνη δική της το εάν θα είναι ή όχι μαζί της η Φελίσια Τσαλαπάτη, είναι ευθύνη του καναλιού. Όμως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top