Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, όπου μίλησε για τον γάμο, την κορούλα τους που μπήκε στην εφηβεία, αλλά και για την αντιμετώπιση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. 

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «H κόρη μου με ρώτησε: Eσύ θα είσαι χαρούμενη, μαμά;»

«Ξέρω πολλές γυναίκες οι οποίες δεν τολμούν να βγουν από ένα γάμο, γιατί δεν αντέχουν να βρεθούν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία δεν έχει αλλάξει όσο θα έπρεπε. Μου έχει συμβεί να πω 15 φορές κάτι ως γυναίκα στην εργασία μου και δίπλα ένας άντρας να το πει μια φορά και να γίνει... Αν εγώ μιλήσω έντονα θεωρούμαι γκρινιάρα κι υστερική επειδή είμαι γυναίκα, ενώ ο άντρας θα σηκώσει φωνή και θα γίνει. Οικονομικά οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερα από τους άντρες», είπε αρχικά η ταλαντούχα ηθοποιός.  

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη υποδύεται την «Κυριακούλα» στη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη υποδύεται την «Κυριακούλα» στη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου

«Με τον σύντροφο μου (σ.σ. τον  Θανάση Δόση) συνεννοούμαστε απολυτά κι έχουμε κατανόηση των "θέλω" μας, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον λατρεύω και τον αγαπάω. Είναι υπέροχος! Η κόρη μου είναι στην προεφηβεία. Είναι κάτι μεταξύ γυναίκας και παιδιού, είναι πολύ παράξενο πράγμα αυτό. Έχει μια παιδική αθωότητα αλλά το σώμα της είναι γυναίκειο. Εντάξει είμαι ερωτευμένη μαζί της. Θέλει να παντρευτούμε με τον πάτερα της, αν γίνει τώρα ο γάμος θα με παραδώσει η κόρη μου, δεν είχα ονειρευτεί να παντρευτώ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

 σχέση του Θανάση Δόση και της Πέγκυς Τρικαλιώτη μετράει πολλά χρόνια, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα!

Η σχέση του Θανάση Δόση και της Πέγκυς Τρικαλιώτη μετράει πολλά χρόνια, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα! /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top