Νίκος Πουρσανίδης: Η εκτίμηση στον Ρένο Ρώτα κι ο ρόλος του Στα Σύνορα

«Χαίρομαι τέτοιοι άνθρωποι να πετυχαίνουν»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Ο Νίκος Πουρσανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε για τον ρόλο του στην κωμική σειρά του Star, Στα Σύνορα, αλλά και την επιστροφή του στην ιρανική σειρά Σαλμάν Φαρσί.

Ο Νίκος Πουρσανίδης είναι ο αστυνομικός «Ηρακλής» στην κωμική σειρά Στα Σύνορα

Ο Νίκος Πουρσανίδης είναι ο αστυνομικός «Ηρακλής» στην κωμική σειρά Στα Σύνορα

«Αυτός είναι ο λόγος που γινόμαστε οι περισσότεροι ηθοποιοί. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Στο Ιράν μεταμορφώθηκα για την ίδια τη σειρά. Είχα μια πολύ ωραία σχέση με τον σκηνοθέτη, του οποίοι του άρεσα πολύ σαν ηθοποιός και μου είχε πει από το 2020, ότι “Θα σε φέρω πάλι, θα σε μεταμορφώσω, στην ίδια σειρά”», αποκάλυψε αρχικά. 

Πουρσανίδης: «H Ιωάννα είναι μια γυναίκα που αλλάζει ριζικά τον Ηρακλή»

«Στην αρχή για να μου κάνουν τα τεστ για τον δεύτερο ρόλο, πήρε 9 ώρες. Μετά κάθε μέρα ήθελε 3 ώρες για να μου το φτιάξουν. Τα γυρίσματα αυτά ήταν μια βδομάδα, ενώ στα πρώτα είχα κάτσει 2μιση μήνες. Την πρώτη φορά έμαθα να οδηγώ άρμα με δύο άλογα, έκανα πολύ ιππασία, χανόμουν μέσα στην έρημο, μια τεράστια εμπειρία που χαίρομαι να επιστρέφω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Η μεγαλύτερη διαφορά στο πώς γυρίζετε εδώ μια ταινία, με το εξωτερικό, είναι το μπάτζετ. Όταν ένας make up artist εκεί έχει 20 άτομα ομάδα, ή ότι μπορούν να με έχουν εκεί κάποιες μέρες νωρίτερα για να μου δοκιμάσουν όλα αυτά, είναι πολυτέλεια. Είναι όλοι τόσο καλοί που περιμένουν από εσένα κάτι εξαιρετικό. Εμένα αυτό με απελευθερώνει, ενώ μπορεί κάποιους να τους φοβίζει. Το ψάχνω αυτό. Έχουμε εξαιρετικό ταλέντο και γνώση για το πώς μπορούμε να κάνουμε μια σειρά ή μια ταινία, το θέμα είναι να υπάρχει ο χρόνος για να γίνει αυτό», κατέληξε.  

Στα Σύνορα: Η περιπέτεια του Νίκου Πουρσανίδη και της Λίλας Μπακλέση

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Πουρσανίδης για τον Ρένο Ρώτα

Παρότι καλεσμένος στην εκπομπή ήταν κι ο συμπρωταγωνιστής του Στα Σύνορα, Ρένος Ρώτας, μια ίωση τον κράτησε μακριά από το πλατό της εκπομπής. Ωστόσο, ο «Ηρακλής» της σειράς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Σωτήρη». «Χαίρομαι πάρα πολύ να τον βλέπω τον Ρένο, γιατί πέρα από εξαιρετικός ηθοποιός είναι και πάρα πολύ καλό παιδί. Χαίρομαι τέτοιοι άνθρωποι να πετυχαίνουν», σχολίασε μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Στα Σύνορα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top