«Λύγισε» η Μυρτώ Αλικάκη: «Μου λείπει πολύ που δεν τον έχω»

Για ποιο λόγο συγκινήθηκε η ηθοποιός;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Στην εκπομπή Μπαμπά-δες μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, όπου αναφέρθηκε στους γιους που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, αλλά και τον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή. 

Μυρτώ Αλικάκη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

«Τα παιδιά μου είναι 18 και 21 ετών. Ο Δημήτρης, ο μεγαλύτερος είναι στο δεύτερο έτος της δραματικής του Εθνικού Θεάτρου κι ο Γιώργος δίνει πανελλήνιες φέτος. Είμαι η μαμά που θα σηκωθεί κάθε πρωί να πάω να τους ξυπνήσω», είπε αρχικά. 

Η Μυρτώ Αλικάκη με τον Πέτρο Λαγούτη και τον μεγάλο του γιο, Δημήτρη

Η Μυρτώ Αλικάκη με τον Πέτρο Λαγούτη και τον μεγάλο τους γιο, Δημήτρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει μαζί τους, αλλά και στον πρώην σύζυγό της. «Εγώ κατ' αρχάς είμαι αγοροκόριτσο και πάντα ήμουν, άρα ήμουν και μπαμπάς για τα παιδιά μου. Από την άλλη όμως, επειδή ο Πέτρος ήταν ένας μπαμπάς που ήταν πάντα παρών κι επειδή όταν πάψαμε να ζούμε μαζί, μια ψυχολόγος που συμβουλευτήκαμε μας είπε ότι πάντα πρέπει όταν είμαστε μόνοι με τα παιδιά στο σπίτι, να φέρνουμε ο ένας τον άλλο γονιό στη συζήτηση», εξήγησε. 

Μυρτώ Αλικάκη: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο»

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στον Τάσο Ιορδανίδη και για την απώλεια του πατέρα της. «Και τώρα συγκινούμαι... Έχει φύγει εδώ και 25 χρόνια, δεν τον έχω, πάντα μου λείπει, δε θα αλλάξει ποτέ αυτό, ήμουν 26 χρονών. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι έφυγε κι ήταν όλα μεταξύ μας πολύ στη θέση τους, οπότε τουλάχιστον δεν έχω τέτοια ζητήματα. Αλλά περνάγαμε πάρα πολύ ωραία και για αυτό μου λείπει πάρα πολύ. Πρόλαβε να με δει να κάνω πράγματα στη δουλειά μου, αλλά δε με πρόλαβε με τα παιδιά μου, θα το ήθελα πολύ. Πιστεύω πως όσο τρυφερός ήταν με εμένα, θα ήταν και με τα παιδιά μου», είπε κλείνοντας.

Η Μυρτώ Αλικάκη συγκινήθηκε πολύ όταν μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα στην εκπομπή Μπαμπά-δες

Η Μυρτώ Αλικάκη συγκινήθηκε πολύ όταν μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα στην εκπομπή Μπαμπά-δες
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top