Νίκος Πολυδερόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του αδελφού του

«Μία μέρα πριν είχε πάει στο νοσοκομείο»

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους περνούν ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η οικογένειά του, καθώς ο 28χρονος αδελφός του, Παντελής πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Έγινε η κηδεία του αδελφού του, Παντελή

Ο αδερφός του γνωστού ηθοποιού, δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας και υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστούγεννων, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε πρώτη φορά μετά το τραγικό αυτό συμβάν στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας πως ο αδελφός του Παντελής μια μέρα πριν πεθάνει είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωριόταν με έναν πονόλαιμο.

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του» ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν… Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι» καταγγέλλει ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο T-Live.

Παντελής και Νίκος Πολυδερόπουλος σε βόλτα στη Γλυφάδα, το 2019/ NDP
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top