Λόρα Λιντς: Σκοτώθηκε σε τροχαίο το ιδρυτικό μέλος των Dixie Chicks

Σε ηλικία 65 ετών

Λόρα Λιντς

Η Λόρα Λιντς, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος κάντρι Dixie Chicks, «έχασε» τη ζωή της σε τροχαίο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο της 65χρονης όταν συγκρούσθηκε μετωπικά με άλλο όχημα το οποίο έπεσε πάνω της στην προσπάθεια να κάνει προσπέραση, σύμφωνα με την αστυνομία του Τέξας.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα που δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Laura Lynch, ιδρυτικού μέλους των The Chicks. Έχουμε μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας για τον χρόνο που περάσαμε παίζοντας μουσική, γελώντας και ταξιδεύοντας μαζί», αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του στο Instagram το συγκρότημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Chicks (@thechicks)

Ποια ήταν η Λόρα Λιντς

Η Λιντς ίδρυσε τους Dixie Chicks με τη Ρόμπιν Λιν Μέισι και τις αδελφές Μάρτι και Έμιλι Έργουιν το 1990, αρχικά ως μπασίστας και αναλαμβάνοντας τελικά το ρόλο της τραγουδίστριας του συγκροτήματος.

Η γεννημένη στο Τέξας τραγουδίστρια ηχογράφησε τρία άλμπουμ με το συγκρότημα πριν αποχωρήσει το 1995 και την αντικαταστήσει η Νάταλι Μέινς.

Η Λιντς περνούσε τον χρόνο της «μαθαίνοντας ελαιογραφία» και δεν μετάνιωσε που άφησε τους Dixie Chicks αφού υπέφερε από εξάντληση, όπως είχε δηλώσει η ίδια.

Μετά την αποχώρηση της Λιντς από το συγκρότημα, οι Dixie Chicks σημείωσαν διεθνή επιτυχία με την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Wide Open Spaces» το 1998. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε δύο ακόμη άλμπουμ διαδοχικά, το «Fly» το 1999 και το «Home» το 2002, καθένα από τα οποία πούλησε δεκάδες εκατομμύρια δίσκους.

Ωστόσο, το επιτυχημένο συγκρότημα κατακεραυνώθηκε το 2003, όταν η Μέιν μίλησε κατά της εισβολής της Αμερικής στο Ιράκ και είπε ότι ντρέπεται που ο Πρόεδρος Μπους ήταν από την πολιτεία καταγωγής της, το Τέξας.

Το συγκρότημα μετονομάστηκε σε «The Chicks» το 2020.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top