Αυτοί είναι οι επώνυμοι που ερωτεύτηκαν το 2023!

Ποιοι διάσημοι βρήκαν τον έρωτα αυτή τη χρονιά;

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Τα τρυφερά λόγια για τον Πέτρο Λαγούτη

Για ορισμένους, η αναμονή για το τέλος του 2023 μπορεί να είναι ανυπόφορη, αλλά για άλλους, αυτή η χρονιά ήταν μια από τις αγαπημένες τους, καθώς βρήκαν τον έρωτα! Και τι πιο όμορφο και ευτυχές από το να σε «καρφώνει» με τα βέλη του αυτός ο μικρός, τροφαντός, φτερωτός θεός;

Ο χρόνος που μας πέρασε ήταν γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές όσον αφορά στην ερωτική ζωή των celebrities. Πολλά είναι τα ζευγάρια που ήρθαν κοντά και το μάθαμε μέσα στο 2023. Εμείς επιλέξαμε 6 ερωτευμένα ζευγάρια.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος

Η σχέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο ήρθε στο «φω» την άνοιξη του 2023. Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας» τον περασμένο Απρίλιο «η γνωριμία του δημοσιογράφου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε μέσω της δουλειάς του. Της είχε κάνει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της». Σήμερα, το ζευγάρι, αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή και μάλιστα, η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση ήταν το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου στο θέατρο Παλλάς.

Ζουγανέλη- Συρίγος: Οι πρώτες τους φωτογραφίες μαζί ως ζευγάρι


Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

λαγουτης

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Παγιδευμένοι» καιμπορεί να μην έγιναν τηλεοπτικό ζευγάρι αλλά έγιναν πραγματικό ζευγάρι! Οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν να εμφανίζονται δημόσια μαζί στις αρχές του 2023. Τον Ιανουάριο, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είχαν πραγματοποιήσει τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας με διαφορά λίγων ημερών. Ο φακός του ΟΚ! είχε απαθανατίσει τον γνωστό ηθοποιό μαζί με την 28χρονη συμπρωταγωνίστριά του στον δρόμο με casual looks.

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Παντού μαζί το ζευγάρι!


Kίμων Κουρής – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Τριανταφυλλίδου - Κουρής: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Αριζόνα

To ζευγάρι ήρθε κοντά με αφορμή κοινή τηλεοπτική τους συνεργασία στους «Παγιδευμένους». Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον επίσης ηθοποιό Κίμωνα Κουρή. Οι πρώτες κοινές δημόσιες φωτογραφίες τους ήρθαν στο «φως» τον Φεβρουάριο του 2023 μέσα από το περιοδικό ΟΚ!. Σήμερα συνεχίζουν να κάνουν διακριτικά κοινές εξόδους. Μάλιστα, τον Αύγουστο ταξίδεψαν μαζί στην Αμερική και βίωσαν υπέροχες, ερωτευμένες στιγμές.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Κίμων Κουρής: Μαζί στο Λος Άντζελες

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα

αργυρος

Ερωτευμένος ο Αργυρός: Ποια είναι η 24χρονη σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα

Η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Νίκα έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας».  Όπως μάλιστα είχε πει ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή τον Μάρτιο του 2023, «είναι το νέο πολυσυζητημένο ζευγάρι. Οι δύο τους ήταν στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη τις προηγούμενες μέρες. Προσέχουν πολύ. Και δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram». Ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε, «Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνας Μπέτα».

Το καλοκαίρι όμως, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα απόλαυσαν απoδράσεις στη Σαντορίνη, στη Μύκονο και στη Λευκάδα, ενώ πέρασαν μαζί και μερικές ημέρες στο Λος Άντζελες στο τέλος του καλοκαιριού.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκε σε live του στη Χαλκιδική


Νίνο – Josephine

Eίναι και οι δυο λαμπεροί και ταλαντούχοι τραγουδιστές με χιλιάδες fans.Το ειδύλλιο του Νίνο και της Josephine αποκάλυψε πάλι ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας» τον Απρίλιο του 2023 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο τους «ήρθαν κοντά μέσα από κοινούς γνωστούς πριν από λίγο καιρό. Ανήκουν στον ίδιο όμιλο επιχειρήσεων».

Το καλοκαίρι μάλιστα τραγούδησαν σε διπλανά μαγαζιά. Ο Νίνο ήταν στο Romeo και η Josephine στο Posidonio με τον Θοδωρή Φέρρη. Αργότερα, ήρθαν και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ όπως φαίνεται έχουν γνωριστεί και με τα... πεθερικά! 

Νίνο: Σε βραδινή έξοδο με τη Josephine και τη μητέρα της!


Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη

Ανδρομάχη - Λιβάνης: Μήπως αυτό το video επιβεβαιώνει τη σχέση τους;

Τον Σεπτέμβριο του 2023, ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», ανέφερε πως ο  Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη έχουν έρθει αρκετά κοντά μετά από μια συνεργασία που είχαν τον περασμένο χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr είναι full in love και δε χωρίζουν λεπτό ο ένας από τον άλλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top