Αποστολία Ζώη: «Φυτοζωούσα. Ήταν η πιο σκοτεινή μου περίοδος»

Όσα είπε η τραγουδίστρια για την απώλεια των γονιών της

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της μίλησε η Αποστολία Ζώη. Ήταν τότε που «έφυγαν» από τη ζωή οι αγαπημένοι της γονείς. «Μια δεκαετία από την απώλεια των γονιών μου φυτοζωούσα, με έκανε να ξεκινήσω νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ήταν η πιο σκοτεινή μου περίοδος. Ειδικά όταν χάνεις και τους δυο αισθάνεσαι ορφανός ότι έχουν ραγίσει τα θεμέλια σου. Τους μιλάω ακόμα κάθε μέρα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη το κάνει. Δεν ήξεραν ότι τραγουδάω και καπνίζω. Χρησιμοποίησα τον Τάκη Ζαχαράτο και βρήκα την αφορμή να πω στους γονείς μου ότι πέρασα από οντισιόν», δήλωσε στη εκπομπή Πάμε Δανάη.

Αποστολία Ζώη: «Ξύπνησα σε άδειο σπίτι, δεν αντέχω άλλη απώλεια»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως το τραγούδι δεν την πρόδωσε ποτέ, αλλά οι άντρες το έκαναν.

Τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Τον έβλεπα έξω από το σπίτι μου κι έφευγα»

«Το τραγούδι το έχω προδώσει ενώ δεν με έχει προδώσει, οι άντρες με έχουν προδώσει όμως. Θα μπορούσα να παντρευτώ έναν από τις σχέσεις μου, αλλά δεν προέκυψε».

Κλείνοντας αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και φυσικά την καλλιτεχνική της νονά.

«Το Αποστολία Ζώη είναι το καλλιτεχνικό μου όνομα. Μου το έβγαλε η Εύη Δρούτσα, μου έλεγε ότι το όνομα μου ήταν μεγάλο και όχι εύηχο. Με λένε Αποστολία Καλαμπούκα, όποτε πού πας καημένε Καραμήτρο;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top