«Έχω ρίξει τα στάνταρ μου ηθικά κι οικονομικά, δουλεύω και με 500 ευρώ!»

Όσα δήλωσε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Παρότι έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές κι αποτελεί αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού, φέτος δεν τη βλέπουμε στη μικρή μας οθόνη. 

Μαρία Αντουλινάκη: Μιλά για το «τέλος» της «Αγορίτσας» στις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τη Μαρία Αντουλινάκη που μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το πολύ δύσκολο κι οικονομικά αβέβαιο επάγγελμα του ηθοποιού.  

«Δεν ήρθαν καθόλου προτάσεις για την τηλεόραση», είπε αρχικά τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο τη στεναχωρεί, αφού η τελευταία της δουλειά ήταν στις Άγριες Μέλισσες. «Έχω ρίξει τα στάνταρ μου ηθικά κι οικονομικά, όλα μου... αρκεί να δουλέψω και να έχω μια δουλειά έστω και με 500 ευρώ», αποκάλυψε για την ανάγκη της να εργαστεί.  

Μαρία Αντουλινάκη: «Είπα στους φίλους μου ότι σήμερα αύριο πεθαίνω»

«Βέβαια. Η τελευταία δουλειά που έκανα ήταν babysitter. Έχω δουλέψει σε λάντζα, πωλήτρια σε καταστήματα, μαγείρισσα. Δεν μπορούσα να επιβιώσω μόνο με τα χρήματα από το θέατρο», είπε στη συνέχεια. 

Η Μαρία Αντουλινάκη με τον συνάδελφό της, Γιώργο Γάλλο

Η Μαρία Αντουλινάκη με τον συνάδελφό της, Γιώργο Γάλλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μίλησε και για τη στιγμή που ανακοίνωσε στον πατέρα της πως επιθυμεί να ασχοληθεί με την υποκριτική, ακολουθώντας το επάγγελμα των ονείρων της. «Χαρακτηριστικά ο πατέρας μου μού είχε πει: καλύτερα να σου ανοίξω ένα σπίτι με φωτάκι απ’ έξω» εξομολογήθηκε η Μαρία Αντουλινάκη, τονίζοντας ότι της λείπει η συντροφικότητα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top