«Η μητέρα μου πάσχει από άνοια, είναι άσχημο να περνάνε όλο αυτό»

Σε ποια ανήκει αυτή η δήλωση;

Για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια μίλησε η Φωτεινή Γεωργαντά τονίζοντας πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις ανθρώπους που ήταν ενεργητικοί να περνούν όλο αυτό.

«Η μητέρα μου πάσχει από άνοια. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ανθρώπους πολύ ενεργητικούς να περνάνε όλο αυτό. Θα πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σε όλη της τη δυναμική», είπε στην εκπομπή Ελένη.

Σπάνια εμφάνιση για τη Φωτεινή Γεωργαντά - Ο γάμος και τα παιδιά της

Η ίδια δε στάθηκε μόνο στα άσχημα γεγονότα, αφού το 2023 είναι μια όμορφη χρονιά μιας και ο γιος της κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο.
«Το 2023 σημαδεύτηκε από την είσοδο του γιου μου στο πανεπιστήμιο και αυτό έδωσε στην οικογένεια μεγάλη χαρά. Η κόρη μου πηγαίνει Β’ λυκείου. Είναι μια μικρή κυρία που εξελίσσεται και προσπαθεί να κάνει τα δικά της βήματα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε κα στον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί 24 χρόνια. «Είμαι 24 χρόνια με τον σύζυγό μου. Η μαγική συνταγή είναι να περνάς ωραία με τον άλλον και να χαμογελάς με απλά πράγματα. Όταν φύγουν τα παιδιά από το σπίτι έχω ήδη βρει τι θα κάνω. Έχω πει στον σύζυγό μου ότι θέλω να ταξιδεύουμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top