Mακαλιάς: «Με την Αντιγόνη δεν κοιμόμαστε ποτέ χώρια και ποτέ τσακωμένοι»

Η σχέση του με την Ψυχράμη και τα ονόματα που δε θα δώσουν στην κόρη τους

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Μακαλιά στο Happy Day

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 6χρονο Χάρη, και πριν από 13 μήνες ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, η κόρη τους. 

 

 

Αντιγόνη Ψυχράμη: Γιατί δεν έχει δώσει όνομα στην κόρη της;

Όπως αποκάλυψε πάντως, ο Δημήτρης Μακαλιάς, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά σίγουρα δε θα είναι κάποιο από τις γιαγιάδες, αφού τη δική του μητέρα τη λένε Ανδρέα και της Αντιγόνης Ψυχράμη, Μαριάνθη. «Την αποκαλούμε με διάφορα ονόματα, δε μας ταιριάζει ακόμα κανένα», εξήγησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. 

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι: «Με την Αντιγόνη δεν έχουμε περάσει ποτέ τόσο δύσκολα, που να σου πω ότι φτάσαμε σε ένα σημείο που να λέμε ότι δεν πάει άλλο. Προσέχουμε πάρα πολύ τη σχέση μας, τη δουλεύουμε πάρα πολύ. Όταν βλέπουμε ότι κάτι πάει να ξεφύγει, χτυπάμε ο ένας καμπανάκι στον άλλον και λέμε ωραία, πάμε να το δουλέψουμε λίγο, πάμε να δούμε τι έχει συμβεί και το βρίσκουμε».

«Επίσης, δεν κοιμόμαστε ποτέ χώρια, δεν κοιμόμαστε ποτέ τσακωμένοι. Ένα λεπτό πριν κοιμηθούμε τα έχουμε λύσει όλα», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top