Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω σεξουαλική ζωή. Πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας»

Όσα είπε για τον Πάρη, τον Δημήτρη Αλεξάνδου και τον θάνατο της μαμάς της

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει πως κάνει couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Με αφορμή αυτό το γεγονός η influencer – επιχειρηματίας ρωτήθηκε αν έχει φτάσει στο σημείο έπειτα από έναν καβγά να φύγει από το σπίτι.

Τούνη: Γιατί η κολλητή της δεν ακολουθεί τον Αλεξάνδρου στο Instagram;

«Ναι, έχουμε τσακωμούς με τον Δημήτρη αλλά όλα τα ζευγάρια το έχουν αυτό. Είναι υγιές. Έχω τσακωθεί και έχω πει “φεύγω”, έχω φτιάξει τη βαλίτσα μου, αλλά μένω. Μετά μου λέει συγγνώμη και όλα καλά. Κάνω και εγώ βήμα πίσω, όταν φταίω, αλλά συνήθως κάνει ο Δημήτρης. Τώρα είμαστε και οι δυο γονείς, δεν είμαστε γκόμενοι. Πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας. Κάνουμε couple therapy, αλλά δεν έχουμε πάντα χρόνο για αυτό. Είναι κάτι που το δουλεύουμε. Μου λείπει να έχω λιγότερα προβλήματα και να έχω χρόνο να ξεκουραστώ με τον σύντροφό μου», ανέφερε στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster «Θάρρος ή Αλήθεια» και στη συνέχεια αποκάλυψε πως από τότε που έγινε μαμά δεν έχει σεξουαλική ζωή:

«Δεν έχω σεξουαλική ζωή. Το μωρό μέχρι και σήμερα ξυπνάει ανά δύο ώρες για να πιει γάλα. Αυτό με κάνει κουρασμένη. Τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω πράγματα, οπότε είμαστε και οι δύο τόσο κομμάτια που απλά το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε. Είναι δύσκολο για ένα ζευγάρι να βρει τις ισορροπίες του μετά τον ερχομό ενός μωρού. Μετά τη γέννηση του Πάρη, νιώθω ότι είμαστε και οι δύο πολύ γονείς. Δεν είμαστε πολύ γκόμενοι, πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας. Κάνουμε couple therapy. Αν το κάναμε πιο συστηματικά θα βοηθούσε, ούτε για αυτό έχουμε πολύ χρόνο» απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλέξανδρου: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της. «Όταν είχα μείνει έγκυος, ήμουν με τον Δημήτρη μαζί επίσημα. Δεν υπήρχε το ήμουν single. Έβγαιναν και έγραφαν το παιδί είναι τύπου "Απόλλων" και "χαχα ποιανού να είναι το παιδί". Hello είναι ο Δημήτρης σε όλο το προφίλ μου, μένουμε μαζί, είμαστε μαζί. Λέω ρε φίλε πόσο κακιασμένος είναι ο κόσμος. Το αστείο είναι ότι εγώ έχω τρέλα με τα αρχαία ελληνικά ονόματα και το Απόλλωνας είναι ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο απορρίφθηκε βέβαια.Δε φαντάστηκα ότι από τη στιγμή που θα ανακοίνωνα ότι είμαι έγκυος κι όντας με έναν σύντροφο τόσο καιρό, δημόσια, ότι θα αναρωτιόνταν όλοι ποιανού να είναι άραγε το μωρό. Και ξέρεις δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι είμαι με κάποιον και παράλληλα με κάποιον άλλον. Έχουν ακουστεί της Παναγιάς τα μάτια. Είμαι τόσο πιστό σκυλί, που δεν υπήρξε καν κάποιο φλας με φίλο. Δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι έχω μοιχεύσει. Είμαι ο άνθρωπος που θα σου πω χωρίζουμε και την άλλη μέρα μπορεί να βγω ραντεβού, αλλά πεθαίνω για την αλήθεια κι έτσι όπως μου συμπεριφέρονται θέλω να συμπεριφέρομαι κι εγώ».

Η ίδια θυμήθηκε και μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Ήταν τότε που η αγαπημένη της μητέρα «έφυγε» από τη ζωή κι ένιωσε εντελώς μόνη της.

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο που ανέβασε με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν ο ένας μήνας πριν φύγει από τη ζωή η μητέρα μου. Έμαθα ότι είμαι έγκυος μετά από 3 εβδομάδες αφού έφυγε. Ένιωσα μόνη όταν έφυγε και είπα “δε θέλω να είμαι μόνη μου, θέλω να έχω οικογένεια”. Η μαμά μου ήταν πάντα περήφανη για εμένα ακόμα και αν έκανα λάθη. Μακάρι να τον είχε αγκαλιά και να ήταν κοντά μας. Η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη της, προσπαθούσε να με κάνει δυναμική και το κατάφερε. Ένιωθα σα να έπαιρνε δύναμη από εμένα. Μου έλεγε πάντα “όποιος ντρέπεται στη ζωή του, χάνει”, το λέω και εγώ στον εαυτό μου. Να μην κάνουμε κακό σε κάποιον, το κάρμα γυρίζει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top