Γιούλικα Σκαφιδά: Χαμογελαστή κρατώντας τον γιο της έξω από το μαιευτήριο

Πήρε εξιτήριο τρεις μέρες μετά τη γέννησή του

Τη χαρμόσυνη είδηση της γέννας της Γιούλικας Σκαφιδά ανακοίνωσε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της

H Γιούλικα Σκαφιδά έφερε στον κόσμο τον γιο της την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και τρεις μέρες αργότερα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Γιούλικα Σκαφιδά: Eξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της/ πηγή ΟΚ!

Γιούλικα Σκαφιδά: Eξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της/ πηγή ΟΚ!

Η 42χρονη ηθοποιός βιώνει τρισευτυχισμένη τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο μωρό της. Τόσο η εγκυμοσύνη της, όσο και ο τοκετός εξελίχθηκαν ομαλά, με την ίδια να νιώθει ευγνώμων.

Γιούλικα Σκαφιδά: Eξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της/ πηγή ΟΚ!

Το απόγευμα της Δευτέρας 24/11 πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, κρατώντας το port bebe με το μωρό της. 

Γιούλικα Σκαφιδά: Οι πρώτες φωτογραφίες κρατώντας αγκαλιά τον γιο της

«Επιστρέφουμε σπίτι. Με τη βαλίτσα μας γεμάτη αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη. Για όλα. Για όλα όσα μαγικά συνέβησαν τους τελευταίους 9 μήνες και όλα τα μαγικά που θα συμβούν όσο ο χρόνος θα κυλάει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου @makrakisivf και @vassilikipapagianni που τα έκαναν όλα να φαίνονται τόσο εύκολα και όμορφα και απλά. (Το επόμενο μας στοίχημα @makrakisivf είναι να τρέξουμε τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας κάτω από 2 ώρες).  Στη μαία μας @nansigolemi που ήταν ουσιαστικά δίπλα μας όλους αυτούς τους μήνες κι έχει πάντα το κινητό ανοιχτό.

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο και σε όλο το προσωπικό για την αγάπη και τη στήριξη, που έκανε την εμπειρία αυτής της γέννας μοναδική. Πόση χαρά και αγάπη μοίρασε ένα μωρό, ποτέ μου δεν το είχα φανταστεί!», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της η Γιούλικα Σκαφιδά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top