Αθανασίου- Σολωμού: Mαζί χρόνια μετά τον χωρισμό- Τι είπαν για τον γιο τους

O Αλέξανδρος ζει πλέον μόνος του στη Σύρο, όπου σπουδάζει

Όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου για τις αγωνίες του ως πατέρας και για το μεγαλύτερο παιδί του, τον γιο του με τη Μαρία Σολωμού/ βίντεο Happy Day

Mαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις. Καρπός του έρωτά τους ήταν ο γιος τους, Αλέξανδρος, ο οποίος πλέον ζει μόνος του στη Σύρο, όπου σπουδάζει. 

Mαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου στην πρεμιέρα  της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά», / NDP

Mαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου στην πρεμιέρα  της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» / NDP Έλλη Πουπουλίδου

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά», με πρωταγωνίστρια την καλή τους φίλη, Μαριάννα Τουμασάτου. Φωτογραφήθηκαν μαζί ευδιάθετοι και μίλησαν για τις αγωνίες τους ως γονείς και τον γιο τους.

H Mαρία Σολωμού με τον γιο της, Αλέξανδρο, το 2019/ NDP

H Mαρία Σολωμού με τον γιο της, Αλέξανδρο, το 2019/ NDP

«Πιστεύω πάντα ότι δεν είμαι καλός πατέρας και λέω στα παιδιά ότι κάνω λάθη. Το ξέρω και το βλέπω κιόλας ότι κάνω λάθη. Ό,τι συμβαίνει λάθος καταλαβαίνεις ότι είναι δική σου ευθύνη. Δεν το κάνω, επειδή είμαι ενοχικός, αλλά αυτό ισχύει», δήλωσε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος εκτός από τον Αλέξανδρο έχει ακόμα δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Μάρθα Αλεξοπούλου.

«Αυστηρός δεν είμαι, αλλά μερικές φορές χάνω την υπομονή μου. Θα ήθελα να έχω λίγο παραπάνω. Πάντα λέω ότι αν γύριζα τη μέρα πίσω, θα μπορούσα να είχα κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά», πρόσθεσε.

Με την επιμονή των γυναικών, χάνω την υπομονή μου. Από τα 2 μέχρι τα 82 οι γυναίκες είναι ίδιες. Έχουν έναν τρόπο πάντα, ξέρουν το κουμπί, κάπως θα τα καταφέρουν

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να είναι υγιή κι ευτυχισμένα. Δεν έχω ξενυχτήσει για να περιμένω τον γιο μου να γυρίσει, αλλά έχω τα άγχη μου. Δεν του τα δείχνω. Δεν τον παρακολούθησα την πρώτη φορά που βγήκε μόνος του, αν και θα το ήθελα», παραδέχτηκε.

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου, το 2006/ NDP

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου, το 2006/ NDP

Mαρία Σολωμού: Η αντίδρασή της στην πρώτη έξοδο του γιου της σε club

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, την οποία βλέπουμε και ως καθηγήτρια έκφρασης στο «Fame Story», αναφέρθηκε επίσης στον γιο της και μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις δικές της αγωνίες ως μητέρα.

Μαρία Σολωμού: «Έχω την ευθύνη του τι λέω»

«Ο γιος μου δεν είναι του έξω. Είναι του σπιτιού με παρέα ή του πάμε σε καμιά πλατεία. Είχαμε το άγχος του όταν για πρώτη φορά το παιδί θα πήγαινε σε club. Tότε του είχα πει να μου στείλει μήνυμα, βίντεο από τον χώρο και να με πάρει τηλέφωνο φεύγοντας. Δεν τον ακολούθησε κανείς. Την ατάκα "πρόσεχε μη ρίξουν κάτι στο ποτό σου" δεν την είπα, αλλά τη σκεφτόμουν τόσο πολύ. Κάποια στιγμή δεν άντεξα, κι άρχισα να παίρνω μανάδες, παιδιά», περιέγραψε η Μαρία Σολωμού.

Όσα είπε η Μαρία Σολωμού για τον γιο της, Αλέξανδρο/ βίντεο Happy Day 

Όσα είπε η Μαρία Σολωμού για τον γιο της, Αλέξανδρο/ βίντεο Happy Day

Στη συνέχεια εξήγησε πως όταν ο γιος τους Αλέξανδρος έμενε μαζί της αποφάσιζε εκείνη και όταν έμενε με τον Μάριο Αθανασίου αποφάσιζε εκείνος. «Τώρα που μένει μόνος του δεν αποφασίζει κανείς μας. Δε με αφήνει να πάω να κάνω δουλειές, δεν έχω πάει. Δε θέλει ούτε να φέρουμε άνθρωπο να μαζέψει, θέλει να τα κάνει μόνος του», αποκάλυψε.

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου, το 2017/ NDP

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου, το 2017/ NDP

«Εγώ πιστεύω ότι θα πάω κάποια στιγμή στη Σύρο και το σπίτι θα το ψάχνω, θα το έχουν καλύψει αράχνες... δεν ξέρω», κατέληξε χαριτολογώντας η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top