Δέσποινα Βανδή: Ο διάλογος με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τους γιους τους

«Έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου με αφορμή την επίσκεψή της σε παιδιά και γονείς στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ». 

Η Δέσποινα Βανδή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον ραδιοφωνικό μαραθώνιο

Η Δέσποινα Βανδή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον ραδιοφωνικό μαραθώνιο

Όπως είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ελένη Μενεγάκη, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ αποκάλυψε κι έναν διάλογο που είχε με τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς παρατηρούσαν τους δύο γιους τους να μιλούν

Δέσποινα Βανδή: Στα γυρίσματα του Σασμού με τον Βασίλη Μπιμπίκη

Στην ερώτηση για το τι μαθήματα έχει πάρει από τα παιδιά της, απάντησε χαρακτηριστικά: «Καθόμαστε με τον Βασίλη κι είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε. Και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε: "Έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;". Δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή. Κι αυτό ήταν αστείο. Και φαντάσου ότι είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε στον κόσμο της μουσικής και πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά». 

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Δέσποινα Βανδή έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Δέσποινα Βανδή έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι εκτός από την κόρη της Μελίνα, η τραγουδίστρια απέκτησε με τον Ντέμη Νικολαΐδη κι έναν γιο, τον Γιώργο, που σήμερα βρίσκεται στην εφηβεία, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει έναν γιο με την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top